Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 81 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Hírek, események

A locsolási kedvezmény igénybevételéről

Kizárólag akkor van mód locsolási kedvezmény igénybevételére a víz- és csatornaszolgáltatás díjából, ha a fogyasztó különálló locsoló mérővel rendelkezik és annak mérési adataival tudja igazolni a locsolásra felhasznált vízmennyiséget. A részletekért kattintson ide!   

Módosítás: (2013. augusztus 16. péntek, 07:58)

 

Pályakarbantartás miatt menetrend-változás

Módosul a vasúti menetrend augusztus 2-án 21.30-tól augusztus 14-én 18 óráig Budapest Keleti pályaudvar és Hatvan közötti útvonalon.

Bővebben...

 

Elhunyt Bodó Sándor festőművész

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy életének 93. évében elhunyt Bodó Sándor, Sanyi Bácsi


alt

Módosítás: (2013. szeptember 24. kedd, 10:46)

Bővebben...

 

Informatikai alapképzés szinte ingyen Gödöllőn

A TÁMOP 2.1.2/12-1. „Idegen nyelvi és informatikai kompetenciák fejlesztése” című kiemelt Európai Uniós projekt támogatásával informatikai alapképzés indul a gödöllői Szent István Egyetem Felnőttképzési és Távoktatási Központjának szervezésében szinte ingyen!

Bővebben...

 

Árverés kiírás ingatlanokra

Pécel Város Önkormányzata (2119 Pécel, Kossuth tér 1.) nyilvános árverésen meghirdeti az alább felsorolt ingatlanok per-, teher- és igénymentes tulajdonjogát a legmagasabb vételi ajánlatot tevő(k) részére. A részletekért kattintson ide.


Módosítás: (2013. augusztus 21. szerda, 15:38)

 

Szivacskézilabda és kézilabda tábor

alt

Módosítás: (2013. június 25. kedd, 04:40)

 

Pályázat helyiségek bérbeadására

 

Módosítás: (2013. június 28. péntek, 16:53)

Bővebben...

 

Pesti út félpályás lezárása, forgalomterelés

Kivitelezési szakaszban a főút felújítása

A kivitelezőtől kapott előzetes tájékoztatás alapján június 17-én hétfőn a forgalomszabályozási eszközök kihelyezésével, kedden pedig a bontási munkákkal fizikailag is megkezdődik a Pesti-Rákos-Isaszegi út felújítása.
A felújítás egyszerre több helyszínen, és ütemre bontva zajlik. I. ütemben a Pesti út páratlan (Budapest felé tartó) oldala a

    Rét utcától a Pesti u. 15. -ig (Budapest felé) valamint
    Pesti út 71. hsz.-tól a Határ utcáig (Budapest felé)

félpályás útlezárásokra kell számítani. A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpák szabályozzák. A közlekedésben hosszabb menetidővel kell számolni. Kérjük a Tisztelt Lakókat, hogy utazásuk megkezdésekor a változásokat vegyék figyelembe. A  változásokról honlapunkon, valamint a város facebook oldalán folyamatos tájékoztatást adunk.

 

Felhívás földhasználóknak

Kormányhívatali felhívás földhasználók részére.

Bővebben...

 

A 90 éves dr. Dörre Éva köszöntése

Kilencvenedik születésnapján köszöntötte dr. Dörre Évát Szöllősi Ferenc, Pécel polgármestere a Jézus Szíve Idősek Otthonában.

Módosítás: (2013. július 28. vasárnap, 10:31)

Bővebben...

 

A 90 éves Egry Mária köszöntése

Kilencvenedik születésnapján köszöntötte Egry Máriát Szöllősi Ferenc polgármester tegnap reggel a Jézus Szíve Idősek Otthonában a Pesti út 2. szám alatt.

 

Módosítás: (2013. július 10. szerda, 19:32)

Bővebben...

 

Szociális étkeztetés: a rászoruló gyerekek 2592 adag ételt kapnak a nyáron Pécelen térítésmentesen

altPest megyében negyvenöt település részesül idén nyáron kormányzati támogatásban a nyári gyermekétkeztetéshez, és – nagy örömömre – Pécel is e települések közé tartozik. Ebből a pénzből Pécelen negyvennyolc gyermek nyári étkeztetését tudja megoldani az önkormányzat.
Fontos leszögezni, hogy a szociálisan legrászorultabb gyermekeknek és szüleiknek tudunk így segíteni. Azoknak, akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek.
Pécel 1.140.480 forint kormányzati támogatást kapott, amely 2592 adag ételre elegendő. Ennek köszönhetően legalább negyvennégy napon keresztül legalább egyszeri meleg étkeztetést tud az önkormányzat a gyermekeknek nyújtani. Az országban közel 1200 település kapott támogatást, összesen 112 ezer gyermek nyári étkeztetését segíti a kormány. Kijelenthető, hogy a pénz garantáltan a legrászorultabb településekre és gyermekekhez érkezik.
Dr. Szűcs Lajos
Elnök
Pest Megyei Önkormányzat,
országgyűlési képviselő

Módosítás: (2013. július 02. kedd, 09:24)

 

Ingatlan értékesítés

Módosítás: (2013. június 28. péntek, 16:54)

 

Óriásfejlesztés a környezetvédelemért

EU támogatásból valósul meg a péceli szennyvíztisztító telep korszerűsítése és kapacitásbővítése, amely a város történetének egyik legnagyobb környezetvédelmi célú beruházása.
500 millió forintot meghaladó összegű Európai Uniós és hazai támogatással valósulhat meg a péceli szennyvíztisztító telep korszerűsítése, mely segítségével hosszú távon biztosított lesz a városban keletkező szennyvíz jogszabályokban előírtak szerinti tisztítása
 
 
alt
 
Nagy Gábor, a Penta Kft vezetője és Szöllősi Ferenc polgármester aláírja a megállapodást
 

Módosítás: (2013. június 24. hétfő, 10:09)

Bővebben...

 

Nyári tábor

Szeretné, ha gyermeke élményekkel teli hetet töltsön el  a nyári szünetben megfizethető áron? Akkor nálunk megtalálta a megoldást!!! Alapítványunk idén is napközis tábort szervez 2013. július 29-től augusztus 2-ig  a XVII. kerület Péceli úti RTK pályán. Gyermekbarát pedagógusainkkal, unalommentes programokkal várjuk nagy szeretettel gyermekeiket. Egy kis ízelítő: tábori olimpia (oklevéllel), strandolás, kirándulás, kézműves foglalkozások, különböző sportágak kipróbálása, tábortűz (utolsó nap,melyre a szülőket is szeretettel várjuk ), napi 4x étkezés (ebéd étteremben) ,vetélkedők...  és még sok minden más.
Időpont: 2013. július 29.- augusztus 2.-ig , minden nap hétfőtől péntekig reggel 8 órától délután 4 óráig. 22000 ft / hét / gyermek. Testvér/barátkedvezmény -2000ft /hét
ERZSÉBET UTALVÁNYT ELFOGADUNK, RÉSZLETFIZETÉSRE VAN LEHETŐSÉG
Érdeklődni : 0620 476-4343        www.epalapitvany.com

Módosítás: (2015. június 04. csütörtök, 09:37)

 

Ki legyen a díszpolgár idén?

Javaslat-tételi felhívás "Pécel Város Díszpolgára" cím adományozására

A hivatalos dokumentum megtekintése (.pdf)

Módosítás: (2013. június 05. szerda, 05:27)

 
További cikkeink...