Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 3 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Hírek, események

Tájékoztatás - körzethatárok

Tájékoztatás általános iskolai felvételi körzethatárokról

Hirdetmény körzethatárokról

- Pécel körzethatárok

 

Közlemény - Március 15.

Pécel Város polgárainak biztonságát szem előtt tartva sajnálattal közöljük, hogy az idei március 15-i városi rendezvény és a Karsai Zsigmond emlékév első eseménye elmarad!
Köszönjük megértésüket!


Horváth Tibor
polgármester 

Módosítás: (2020. március 11. szerda, 14:32)

 

Tájékoztató - MÁV-START Zrt.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy 2020. március 21-től 2020. április 13-ig Pécel – Isaszeg állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 80a. sz. Budapest – Hatvan vasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok a módosított menetrend szerint közlekednek. 


 

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztató

A 2019-es év végén egy olyan új koronavírus törzs került azonosításra Kínában, amelyet korábban még nem észleltek emberi megbetegedések okozójaként. A jelenleg Kínában zajló járvány elsődleges forrása szintén egy állatfaj lehet, de a pontos forrás egyelőre még nem ismert. Az új koronavírus genetikailag hasonló a SARS-koronavírushoz, de jelenleg kevés ismeret áll rendelkezésére a vírus jellemzőiről, tulajdonságairól.

Módosítás: (2020. március 10. kedd, 09:56)

Bővebben...

 

Tájékoztató - NAV SZJA

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) külön kérés nélkül készíti el több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét

Az idei év már a negyedik, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) külön kérés nélkül készíti el több millió ember személyijövedelemadó-bevallási tervezetét. A folyamat tehát automatikus, éppen ezért nem kell a kedvezményekre jogosító igazolásokat beküldeni a NAV-hoz és nem kell kérni a hivatalt a bevallás tervezetének elkészítésére sem.


 

Tájékoztató - Gépjármű tárolás

A közlekedésre alkalmatlan gépjárművek közterületen való tárolásának helyi szabályairól

A közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet (a továbbiakban: KRESZ) szerint a közlekedésben csak olyan járművel szabad részt venni, amely rendelkezik a jogszabályban meghatározott érvényes hatósági engedéllyel, és műszaki engedéllyel, a gépjármű a közlekedésben való részvétel műszaki feltételeinek megfelel, és forgalomba van helyezve, hatósági jelzéssel (rendszámtáblával) felszerelt, továbbá az utat és tartozékait nem rongálja és azok környezetét nem szennyezi.

Módosítás: (2020. március 10. kedd, 09:23)

Bővebben...

 

Álláspályázat - 2020.03.02.

Álláspályázat - intézményvezető


 

Tájékoztató - OTSZ változásról

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) néhány pontja megváltozott.

 

Bővebben...

 

Tájékoztatás - Építésügy

Tájékoztatás a fővárosi és megyei kormányhivatalok építésügyi és építésfelügyeleti hatáskör változását érintő rendelkezéseivel kapcsolatban

2020. március 1-től az építésügyi hatáskört - megszüntetve a jegyzői építésügyi hatóságokat - kizárólag a kormányhivatalokban felállított építésügyi osztályok gyakorolják. A Pest Megyei Kormányhivatal szervezeti egységeként kialakításra került az Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály, amely az örökségvédelmi, építésügyi és építésfelügyeleti hatáskört megyei szinten gyakorolja. 

Tájékoztató - Védőnő

Simonné Szatmári Tünde védőnő (5. sz. területi körzet) 2020.03.19- és 20-án szabadságon lesz, helyettesíti Istók Mária védőnő (3. sz. területi körzet).

 

Tiszta udvar, rendes ház - 2020

Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet a „Tiszta udvar, rendes ház" elismerő cím adományozására 
A „Tiszta udvar, rendes ház" elismerő cím adományozására vonatkozó pályázatok 2020. június 30. napjáig nyújthatók be Pécel Város
Önkormányzatának Képviselő-testülete Városfejlesztési Bizottsága részére (2119 Pécel, Kossuth tér 1.). 

Péceli Hírek - 2020.03.

Megjelent a Péceli Hírek márciusi száma!

 

Álláspályázat - 2020.03.05.

Álláspályázat - intézményvezető bölcsőde


 

Online, bankkártyával történő adó befizetés

Online, bankkártyával történő adó befizetés - Kényelmi funkció az I. fokú adóhatóságnál
Pécel Város Önkormányzatánál bevezetésre került az ASP Elektronikus Fizetési szolgáltatás (ASP e-fizetés).

Módosítás: (2020. március 03. kedd, 18:01)

Bővebben...

 

Számítógép Álom - 2020

Hátrányos helyzetű, de tehetséges gyerekek igényelhetnek 2020-ban is tanulást segítő számítógépet vagy okos eszközt.

Bővebben...

 

KT. ülés - 2020. 02. 27.

Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2020. február 27. napján (csütörtök) 8.00 órai kezdettel rendes képviselő-testületi ülést tart.
Az ülés helyszíne: Kúria rendezvényház (2119 Pécel, Kossuth tér 5.)

Módosítás: (2020. február 26. szerda, 18:14)

Bővebben...

 
További cikkeink...