Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 48 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Hírek, események

Megjelent a Péceli Hírek októberi száma

Ide kattintva olvasható!

Módosítás: (2013. október 08. kedd, 20:04)

 

Figyelemfelhívás adózóknak!

Tisztelt Adózók! Az önkormányzati adók – építményadó, telekadó, magánszemélyek kommunális adója, helyi iparűzési adó és gépjárműadó – 2013. II. félévi befizetésének határideje 2013. szeptember 16. napján lejárt. (Szeptember 15. munkaszüneti napra esett).

Módosítás: (2013. október 02. szerda, 10:49)

Bővebben...

 

Állatok világnapja

Október 5-én. Részletek itt!

Módosítás: (2013. október 01. kedd, 08:16)

 

Lomtalanítási időpontok, tudnivalók

A részletekért kattinson ide!

Módosítás: (2013. október 01. kedd, 08:12)

 

Autóbusz-megálló várópavilonjainak reklám célú hasznosítása

A pályázati kiírás ide kattintva olvasható

Módosítás: (2013. október 01. kedd, 08:06)

 

Az egyházak képviselői tanácskoztak a Polgármesteri Hivatalban

alt

Ismét egyházi és önkormányzati találkozót szervezett Szöllősi Ferenc polgármester és Tóthné Szentandrássy Csilla oktatási és vallási bizottsági elnök a minap, amelyen a Pécelen működő egyházak, felekezetek képviseltették magukat. A találkozó főbb témája a városunkban megrendezésre kerülő adventi készülődés, és az egyházak programszervezésbe való bekapcsolódása volt. Továbbá említésre került a tavasszal megrendezendő egyházi hét megvalósításának lehetősége, és az iskolákban szeptembertől bevezetett hitoktatás fogadtatásáról is esett szó.

Módosítás: (2013. szeptember 30. hétfő, 12:51)

 

Korszerűsödik a buszközlekedés Pécel és Budapest között

2014 júniusától kizárólag új, alacsonypadlós, légkondicionált buszok látják el a közösségi közlekedést Pécel és Budapest között. Erről levélben tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) illetékese Szöllősi Ferenc polgármestert.  A Fővárosi Közgyűlés által a minap jóváhagyott hosszú távú megállapodás értelmében a BKK 2022. június 30-ig biztosítja a Budapest közigazgatási határán kívüli buszközlekedést.

Módosítás: (2013. szeptember 30. hétfő, 11:43)

Bővebben...

 

Dr. Szolnoki Imre Pécel új aljegyzője

alt

Módosítás: (2013. szeptember 24. kedd, 09:34)

Bővebben...

 

Hulladékgyűjtő akció iskoláknak

A részletekért kattinson ide!

Módosítás: (2013. október 07. hétfő, 09:18)

 

Mondja el véleményét! – Társadalmi vita a talajterhelési díjról

Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban: Képviselő-testület) a talajterhelési díjról szóló új rendeletének tervezetét a Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 5/2013. (III. 4.) önkormányzati rendeletének 22. §-a alapján társadalmi véleményeztetésre bocsátja.

Módosítás: (2013. október 24. csütörtök, 20:00)

Bővebben...

 

Reklámtáblák hasznosítása

Pályázati kiírás

Módosítás: (2013. október 01. kedd, 08:13)

 

A hulladékgyűjtési nap megváltozása

A részletek ide kattintva olvashatók!

Módosítás: (2013. október 01. kedd, 08:08)

 

Nyomáscsökkenés, vízhiány lehet csütörtökön

Értesítjük a Tisztelt Fogyasztókat, hogy 2013. október 03-án, csütörtökön 8.00 - 14.00-ig hálózat karbantartási munkák miatt nyomáscsökkenés, illetve vízhiány várható az Apáca hegyen, a Pihenő, a Hősök és a Levendula utcában.

A visszakapcsolást követően a víz zavarossá válhat, amely nem káros az egészségre, ülepítés után fogyasztható. Türelmüket, megértésüket köszönjük!

DPMV Zrt.

Módosítás: (2013. október 01. kedd, 08:02)

 

Tűzgyújtás Pécelért, Magyarországért!

alt

A szombati vidám utcabál után vasárnap este 21.30-kor Pécelen, az Emlékparkban is meggyújtották a tüzet, amelyet a közmédia első alkalommal megszervezett hagyományőrző programja, az Itthon vagy! Magyarország, szeretlek! elnevezésű kezdeményezés keretében valósítottak meg. A lángok fényénél Nagy Gyula természetgyógyász emlékeztette a közel félszáz résztvevőt egymás megbecsülésének, a lakóhely, a haza szeretetének fontosságára.  A tűzgyújtás előtti pillanatokban Szöllősi Ferenc polgármester köszöntötte a résztvevőket, kifejezve örömét, hogy a péceliek ilyen nagy számban vettek rész a szombati utcabálon és a vasárnap esti tűzgyújtáson. Tanújelét adva annak, hogy szeretik lakóhelyüket, itthon vannak Pécelen, itthon vannak Magyarországon.     

Módosítás: (2013. szeptember 30. hétfő, 12:08)

 

Pályakarbantartás, módosított menetrend

Módosítás: (2013. szeptember 26. csütörtök, 10:53)

Bővebben...

 

Paktál a régiekkel vagy feljelent? – beszélgetés a polgármesterrel

alt

Szöllősi Ferenc a riporteri kérdésekre válaszol

Pécel jelenlegi vezetése összepaktál a korábbi városvezetőkkel – hallani itt-ott a településen. E sommás megállapítás valóságtartalmát szerettük volna kideríteni, ezért fölkerestük a legilletékesebbet, Szöllősi Ferenc Attila polgármestert, hogy föltegyük neki a kérdést: mi történt a városban a 2010-es választások óta, valóban összepaktál-e a jelenlegi városvezetés a régivel.
Tekintsék meg interjúnkat! 

Módosítás: (2013. szeptember 23. hétfő, 18:41)

Bővebben...

 
További cikkeink...