Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 27 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Hírek, események

Tájéjoztató - Gyermekétkeztetés

Intézményi gyermekétkeztetés biztosítása a koronavírus-helyzet kapcsán

Azon szülők, akik nem veszik igénybe az intézményi ellátást, de étkeztetést igényelnének, az igényüket - a veszélyhelyzet elrendelése előtti gyakorlatnak megfelelően - az érintett intézményben jelezzék, de ennek során azt is vegyék figyelembe, hogy az ételeket személyesen kell/lehet átvenni, és akik eddig nem voltak jogosultak az ingyenes étkeztetésre, azoknak ezután is fizetniük kell majd az ételekért.

 

Tájéjoztató - HIVATAL

Felhívjuk a lakosság figyelmét a kialakult helyzetre való tekintettel a Péceli Polgármesteri Hivatalban NINCS SZEMÉLYES ÜGYFÉLSZOLGÁLAT további információért hívja a hivatal telefonszámát, majd tárcsázza a kívánt melléket. 

Tel: 06-28-452-751

Továbbá a Polgármesteri hivatal recepciójára letettünk egy postaládát, amibe beledobhatják a halaszthatatlannak vélt leveleiket. A postaládát minden nap 8-16 óráig érhetik el a hivatal recepcióján.

Köszönjük megértésüket!

Módosítás: (2020. március 18. szerda, 12:20)

 

Felhívás 70 éven felüli péceli lakosokhoz!

A Kormány arra kéri a 70. évüket betöltött személyeket, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket ne hagyják el. Ha ezt a 70. életévét betöltött személy vállalja, és erről az önkormányzatot tájékoztatja, az alapellátásáról való gondoskodás az önkormányzat polgármesterének a feladata. Ennek megvalósítása a Péceli Családsegítő és Gyermekjóléti szolgálat és további önkéntes segítők bevonásával történhet.

Módosítás: (2020. március 17. kedd, 20:23)

Bővebben...

 

Tájékoztató - pedagógiai szakszolgálatok

A Ceglédi Tankerületi Központ utasítása értelmében a pedagógiai szakszolgálatoknál személyes találkozást igénylő ellátás nem folytatható 2020.03.16-tól.

A pedagógiai szakszolgálatok szakmai feladataikat online formában fogják végezni.
Mindenki szíves megértését és türelmét kérem a kialakult helyzet miatt.

Bővebben...

 

Közlemény - DPMV Zrt.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat,

hogy a kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel - a társszolgáltatókhoz hasonlóan - 2020. március 17-től kezdődően Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. határozatlan időtartamra szólóan HÁROM KIVÉTELTŐL ELTEKINTVE VALAMENNYI ÜGYFLÉLSZOLGÁLATÁN SZÜNETETLETI A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁST.

     

 

Polgármesteri intézkedés - 2020.03.16.

A koronavírus-járvány világban és Európában való terjedésének gyorsulása és a magyarországi megjelenése miatt, a Magyarország Kormánya által 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel, annak érdekében, hogy minimalizáljuk a vírus lehetséges megjelenésének és terjedésének kockázatát, 2020. március 17. napjától kezdődően, visszavonásig terjedő időtartamra a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház intézmény esetében rendkívüli szünetet rendelek el.

A rendkívüli szünet ideje alatt az intézmény nem fogad látogatókat, olvasókat.

Kérem szíves megértésüket és együttműködésüket.

 

Módosítás: (2020. március 16. hétfő, 20:25)

 

Tájékoztató - KORONAVÍRUS 2020.03.14.

JELENLEGI ÁLLÁS SZERINT NYITVA LESZNEK A PÉCELI ÓVODÁK ÉS A BÖLCSŐDE IS.

Tájékoztatom Önöket arról, hogy a bölcsőde és az óvodák további folyamatos működtetésével kapcsolatos lépéseket, fenntartói döntéseket egyeztetjük az érintett intézmények vezetőivel és dolgozóival, valamint az érintett szülőkkel. Igazodunk a Kormány döntéseihez és tartjuk a kapcsolatot Dr. Szűcs Lajos Országgyűlési képviselővel is.

Az operatív törzs mai (2020.03.14) sajtótájékoztatóján elhangzottak alapján kérjük a szülőket, hogy az óvodák illetve a bölcsőde e-mail címére jelezzék, hogy igénybe kívánják-e venni az óvodai ellátást a jövő héten!


Horváth Tibor

polgármester

Gesztenyés Óvoda

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefonszámok: 06-28-662-083/084

Nyitnikék Óvoda

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefonszámok:06-28-662-035, 06-20-801-2780

Szivárvány Óvoda

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefonszámok: 06-20-801-2418, 06-28-662-082

Napsugár Bölcsőde

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Telefonszámok: 06-20-801-2747

Módosítás: (2020. március 14. szombat, 21:19)

 

Tájékoztató - DPMV Zrt.

2020. március 11-én a Kormány elrendelte a rendkívüli jogrendet, és vészhelyzetet. Ezen a napon a WHO világjárvánnyá minősítette a koronavírust.  Ezzel kapcsolatban a Dél-Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. tájékoztatója:


Módosítás: (2020. március 13. péntek, 11:08)

 

KT. ülés - 2020. 03. 26.

 

ELMARAD!

 

Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2020. március 26. napján (csütörtök) 8.00 órai kezdettel rendes képviselő-testületi ülést tart.
Az ülés helyszíne: Kúria rendezvényház (2119 Pécel, Kossuth tér 5.)

Módosítás: (2020. március 26. csütörtök, 19:14)

Bővebben...

 

Gyermek fogorvos - szabadságon

Dr. Török Jolán gyermek fogorvos 2020.03.21-től 03.25-ig szabadság miatt nem rendel. Helyettesíti: Dr.Rácz Katalin fogszakorvos saját rendelési idejében (2020. 03. 20-án, 03.24-én és 03.25-én) és Dr.Tamás Ágnes fogszakorvos szintén saját rendelési idejében (03.23-án).

Módosítás: (2020. március 17. kedd, 21:47)

 

Tájékoztató - óvodák nyitva tartása

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel Pécel Város Önkormányzata úgy döntött, hogy az eddigi igénybevétel alapján 2020. március 19-től az óvodai ellátást ügyeleti rendszerben a Szivárvány Tagóvodában biztosítja.
Ez azt jelenti, hogy a kiscsoportos gyermekfelügyeletet csak a Szivárvány Tagóvodában (Szent Imre krt.13) látjuk el, a három óvoda személyzetével.

 

Bővebben...

 

Tájékoztató az intézkedésekről 2020.03.16

Tájékoztatom a péceli lakosságot, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a mai napon 2020.03.16-án a következő döntéseket hoztam meg:

- A mai naptól (2020.03.16.) a tüdőszűrést beszüntetjük.

- 2020.03.17-étől a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház határozatlan ideig nem látogatható. Nem lesznek megtartva a programok, illetve a könyvtár sem lesz elérhető.

- Pécel Város Óvodái és Napsugár Bölcsőde határozatlan ideig korlátozottan a szülői igényeknek megfelelően fog működni, és vizsgáljuk a további korlátozó intézkedések módját és időpontját. Bővebb információért az adott intézmények vezetőit keressék.

- Tájékoztatni szeretném Önöket arról is, hogy 2020. március 17-étől a Pécel Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendje is megváltozik. A személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel. Sürgős ügyeiktől kérem telefonon, illetve elektronikus úton kérjen tájékoztatást. 

- Pécel Üzemeltető Kft. érintésmentes fertőtlenítést végez az orvosi rendelő területén naponta többször.

- Helyi járat menetrendszerinti járatain a busz vezető naponta többször fertőtlenítést végez, az előírásoknak megfelelően.

- Megszervezzük az otthoni étkezést azon gyermekek számára, akik jogosultak az ellátásra és igényüket jelzik. Ezen felmérés az intézményvezetőkkel közösen zajlik.

- Kérem lehetőség szerint kerüljék az elkövetkezendő napokban a játszóterek használatát. A kialakult helyzetre való tekintettel Pécel Üzemeltető kft. a játszótéri játékok fertőtlenítését is többször elvégzi.

Jelen pillanatban nincs hatósági karanténban péceli lakos.

Amennyiben bármilyen azonnali intézkedést igénylő problémája van, esetleg idős és nincsen kihez segítségért forduljon, abban az esetben keresse kizárólag telefonon a Péceli Családsegítő és Gyermekjóléti szolgálatot.

Kérem, kísérjék figyelemmel honlapunkat (www.pecel.hu) és Pécel Város Önkormányzatának facebook oldalát!

Vigyázzanak egymásra és szeretteikre!


Horváth Tibor 
polgármester 

Telefon: 06-20-411-7856  

Módosítás: (2020. március 17. kedd, 09:00)

 

Tájékoztató - Korlátozás

Tisztelt Bérlők, Használók és Sportemberek! 

Tisztelt Szervezetek!

A kormányzat által elrendelt veszélyhelyzeti eljárási rendekre, és az iskolákat érintő korlátozásokra, az önkormányzat is kénytelen lépéseket tenni az iskolákban lévő sportlétesítmények használatának korlátozása érdekében.
Ennek eredményeképpen holnaptól - 03.17. napjától - nem vehetőek igénybe az iskolai sportlétesítmények, miután az eddigi "használat" fokozott veszély helyzetet teremthet, mind a diákoknak, mind az Önök tagjainak és csapataiknak is.
Az önkormányzati és kormányzati döntéseket követő korlátozás nyomán kialakuló jogi helyzeteket, Önökkel egyeztetve kívánja rendezni az önkormányzat.
A korlátozás időtartama az elrendelt veszélyhelyzet időszakával fog - vélhetően - megegyezni.

Köszönöm megértésüket.


Oláh János

jegyző    

Módosítás: (2020. március 16. hétfő, 20:31)

 

A Péceli Polgármesteri Hivatal intézkedései a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban

Magyarország Kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki 2020. március 11-én 15 órakor hatályba lépett 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletével.
A Péceli Polgármesteri Hivatal (a továbbiakban: Hivatal) 2020. március 17. napjától - saját hatáskörben, a koronavírus terjedését megelőzendő - a következő intézkedéseket vezeti be.

 

 

Ügyintézés ügyfélkapu használatával

Hivatali Nyomtatványok

Módosítás: (2020. március 16. hétfő, 17:10)

 

Közlemény! - 2020.03.13.

Tájékoztatom a lakosságot a koronavírussal kapcsolatban

 

Pécel Város Önkormányzata mindent megtesz azért, hogy gátolja a járvány terjedését, ezért a március 15-i rendezvények műsorai elmaradnak.

Személy szerint én és a többi városvezető folyamatos kapcsolatban vagyunk a hatóságokkal és állami szervekkel valamint a péceli háziorvosokkal is. Figyelemmel kísérjük a Kormány és az operatív törzs tájékoztatóit, valamint a fertőzés veszély megfékezése érdekében fokozott figyelmet fordítunk a higiéniai követelmények fokozott betartására a péceli orvosi rendelő, illetve az intézményeink területén. Minden Péceli intézmény ennek érdekében intézkedési tervet dolgozott ki, melyet itt olvashatnak.


Horváth Tibor

polgármester  

 

Tájékoztató - DTKH

SZÜNETEL A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS

Duna- Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft Ügyfélszolgálati irodáiban.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a koronavírus járvány megelőzése és minimalizálása érdekében 2020. március 13-ától (péntektől) minden Ügyfélszolgálati irodánkban és Ügyfélkapcsolati pontunkon határozatlan időre szünetel az ügyfélfogadás! Kérjük ügyintézésére az elektronikus vagy telefonos elérhetőségeinket válasszák!

ELÉRHETŐSÉGEINK: Postacím: 2700 Cegléd, Kút utca 5. tel.: 53/500-152, 53/500-153
Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; WEB: www.dtkh.hu

Megértésüket köszönjük! 

 
További cikkeink...