Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 28 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Hírek, események

Péceli Hírek - 2020.05.

Megjelent a Péceli Hírek májusi száma!

 

Tájékoztató - szelektív hulladék

Kedves péceliek!

Megérkezett a DTKH Nonprofit Kft. levele, melyben arról tájékoztattak, hogy májusban marad a havi 2 alkalom a szelektív hulladék szállítást illetően. A további dátumokról még folyik az egyeztetés.

A napokban megjelenő májusi Péceli Hírekben a zöldhulladékra vonatkozó május 27 szerdai dátum rosszul szerepel, a valós dátum május 26 kedd.

Kérem, aki teheti szóljon a szomszédoknak, barátoknak a változásról.


Horváth Tibor

polgármester  

Módosítás: (2020. május 07. csütörtök, 16:19)

 

Tájékoztató - bölcsödei beiratkozás 2020

Kedves Szülők!

A beiratkozás 2020 május 4.-től május 29.-ig tart. A jelentkezési lapok visszaérkezésének végső időpontja 2020 május 29, péntek.

Bővebben...

 

Pest megye értékeiPest megye értékei

Új kiadvány jelent meg Pest megye értékeiről a megyei önkormányzat szerkesztésében. A Pest Megyei Értékeink - Barangolások a Börzsönytől a Tápió mentéig című kiadvány képzeletbeli utazásra hívja az olvasót Pest megyébe azzal a céllal, hogy kedvet csináljon a megyei értékeink felkereséséhez, megismeréséhez. 


 

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ - Heim Pál

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet 1131 Budapest, Madarász Viktor u. 22-24. szám alatti telephelyén működő Belgyógyászati ambulancia áthelyezésre került a 1089 Budapest, Üllői út 86. szám alatti telephelyén lévő Sürgősségi Betegellátó Osztályra.

A Madarász Viktor utcai telephelyre beutalt betegek felvétele is a Sürgősségi Betegellátó Osztályon történik, kivéve a Koraszülött Osztályra felvételre kerülő betegek, akik előzetes megbeszélés alapján a Madarász Viktor utcai Koraszülött Részlegen kerülnek felvételre.

Megértésüket köszönjük!

 


Budapest Főváros Kormányhivatala

 

Tájékoztató - Fogorvos 2020.04.08.

Dr.Török Jolàn gyermekfogorvos 2020.04.14-15-ig szabadság miatt nem rendel.
Helyettesíti Dr.Rácz Katalin fogszakorvos sajàt rendelési idejèben.

 

Tájékoztató - Pályakarantartás

2020. április 14-től 2020. május 7-ig a Gödöllő – Hatvan állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 80a. sz. Budapest – Hatvan vasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Isaszeg – Hatvan illetve Aszód – Hatvan állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.


 

Tűzgyújtási tilalom

Tűzgyújtási tilalom van érvényben hét megyében

 

Hét megyében tűzgyújtási tilalom van érvényben. Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Heves, Nógrád, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területein tilos tüzet gyújtani erdőkben, fásításokban, facsoportokban, útszéli fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében, még a kijelölt tűzrakó helyeken is. 


 

Álláspályázat - 2020.05.08.

Álláspályázat - közterület-felügyelő

Módosítás: (2020. május 09. szombat, 08:23)

 

Tájékoztatás - COVID-19 szűrés

Reprezentatív felmérést végeznek a koronavírus fertőzöttségről, és Pécel település is bekerült a mintába. Ez úton kérjük, hogy a településen kijelölt személyek minél nagyobb számban vegyenek részt a szűrésen.

Ezzel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást kapta Önkormányzatunk:

Bővebben...

 

Pályaépítési munkák - 2020.05.

2020. május 8-tól 2020. június 19-ig a Rákos – Hatvan állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 80a sz. Budapest – Hatvan vasútvonalon a vonatok a módosított menetrend szerint közlekednek.

Isaszeg – Hatvan, illetve Aszód – Hatvan állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.


 

A kijárási korlátozás viszavonása - 2020.05.08.

Kedves Lakók!

Igazodva a kormány döntéseihez a péceli Történelmi Nemzeti Emlékpark ezen a hétvégén már nem kerül lezárásra, szabadon használható. Azonban ezúton kérem az Emlékparkba látogatókat, hogy ügyeljenek arra, hogy tartsák be az előírt 1,5-2 méter távolságot egymástól és a parkolásra a kijelölt parkolóhelyeket vegyék igénybe, hogy a mezőgazdasági haszongépjárművek és a honvédségi gépjárművek zavartalanul tudjanak közlekedni.

Továbbá megnyitásra került a Topolyosban a sportpark és Pécel összes játszótere is.

Tájékoztatom továbbá a pécelieket, hogy kialakításra került a Topolyos terület mögött a Rákos-patak partján egy útszakasz, ahol sétálni, futni esetleg kerékpározni lehet. De itt is kiemelném, hogy az oda látogatók használják a Topolyosban kialakított parkolót!

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó egészséget kívánok!

2020. május 8.

Horváth Tibor

polgármester

Módosítás: (2020. május 08. péntek, 10:47)

Bővebben...

 

Felhívás - Nemzeti Emlékpark

Történelmi Nemzeti Emlékpark területének lezárása 2020.04.09

Kedves Péceliek!

Mindannyian érezzük, hogy az idei húsvét más lesz, mint az eddigi évek során. Semmi sem úgy történik, mint eddig megszokhattuk. A jelenlegi helyzet minden tekintetben felülírja a mindennapokat és a szokásainkat is. Ezért kérek minden péceli lakost, hogy az intézkedéseket tartsa be.
Mindenki, maradjon otthon! A saját érdekükben kerüljék a csoportosulást.

Az Önök érdekében Pécel Város Önkormányzata a járványügyi helyzetre való tekintettel 2020- április 9-től visszavonásig lezárja péceli Történelmi Nemzeti Emlékpark területét.

Itt az ideje, hogy komolyan vegyük a járványveszélyt! Akik eddig is ezt tették, és a minimálisra korlátozták személyes kapcsolataikat, azoknak köszönöm az együttműködést és a felelősségérzetet!

Megértésüket köszönöm!

Hotváth Tibor

polgármester 

 

Tájékoztató - DTkH Kft.

Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatója

A tömeges megbetegedést okozó koronavírus járvány következtében Társaságunk a csomagolási hulladékok gyűjtésére szolgáló cserezsákok kiosztása tekintetében csökkenteni kívánja az egészségügyi kockázatot a fizikai kontaktusok elkerülése miatt.

Jelenlegi helyzetben azokhoz az ingatlanokhoz, ahol szelektív hulladék kerül kihelyezésre 2020.04.09-től (szerdától) 1 db cserezsákot biztosítunk. Amennyiben több szelektív hulladék keletkezik, úgy az ingatlanhasználók a csomagolási hulladékot bármely átlátszó zsákban, illetve a kommunális hulladék gyűjtésére használt edényzettől eltérő, jól látható módon megjelölt (sárga színű, vagy tetejű, felirattal ellátott) szabványos edényzetben is kihelyezhetik a megadott gyűjtési napon.

További intézkedéseinket a járványhelyzet alakulásának megfelelően hozzuk meg az elkövetkezendő időszakban.

WEB: www.dtkh.hu

 

Péceli Hírek - 2020.04.

Megjelent a Péceli Hírek áprilisi száma!

 

TÁJÉKOZTATÓ - PÉCELI PIAC

PÉCEL VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÚJRA MEGNYITJA A PÉCELI PIACOT.

KÉRJÜK A TISZTELT LAKOSSÁGOT ÉS AZ ÁRUSOKAT, HOGY A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY PÉCELEN VALÓ KIALAKULÁSÁNAK, TERJEDÉSÉNEK MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN EGYMÁSTÓL A 2 MÉTERES TÁVOLSÁGOT A PIAC TERÜLETÉN IS FOLYAMATOSAN TARTSÁK BE.

PÉCEL, 2020. ÁPRILIS 2.

Horváth Tibor   
polgármester   

 
További cikkeink...