Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 56 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Hírek, események

HISZEK Benned Sport Program

Tisztelt Sportbarátunk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (továbbiakban: Államtitkárság) kiemelt együttműködő partnereként a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütemét. A Programon keresztül az Államtitkárság az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.

Módosítás: (2020. július 25. szombat, 12:14)

Bővebben...

 

Lakossági fórum - 2020.08.11.

Meghívás a helyi építési szabályzat módosításáról 2020. augusztus 11-én tartandó lakossági fórumra.

Pécel Város Önkormányzata módosítani kívánja településszerkezeti tervét és helyi építési szabályzatát a Rákóczi út és Pesti út közötti, a vasutat és a Rákos-patakot külön szintben keresztező út és műtárgyak, valamint a vasútállomás melletti P+R parkolók létesítése miatt. A csatolt dokumentumokban e módosítás tartalmát Ön megtekintheti és észrevételeit írásban és a tervezett lakossági fórumon szóban is megteheti, illetve azokra a fórumon választ kaphat.

 

Bővebben...

 

Tájékoztató - körforgalom építés

Kedves Péceliek!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a tegnapi nap folyamán a Pécel, Pesti úton a körforgalom építésének előkészületi munkálatai miatt kialakult közlekedési anomáliát illetően kértük az illetékes cégtől, hogy a közlekedési lámpát, ami a forgalmat irányítja állítsák át, hogy a forgalom ne tornyosuljon fel ilyen mértékben.

Valamint további tájékoztatást a munkálatokról, melyet az alábbiakban olvashatnak.

Bővebben...

 

Felhívás Az Év Szociális Dolgozója Díj kitüntető címre vonatkozó javaslattételre - 2020

Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének a városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 11/2015. (III.31.) önkormányzati rendelete szerint Az Év Szociális Dolgozója Díj (a továbbiakban: kitüntető cím) alapításával Pécel Város Önkormányzata kifejezi elismerését azon szociális munkások – szociális gondozók, ápolók, asszisztensek és segítők, családgondozók – iránt, akik munkájukkal jelentős mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy Pécel Város polgárainak szociális ellátása magasabb színvonalú legyen. A kitüntető cím annak a személynek adományozható, aki Pécel Városában a szociális ellátás területén, magas színvonalon végzi szakmai tevékenységét.


Módosítás: (2020. július 21. kedd, 08:51)

 

Már nem kötelező zártan tartani a baromfikat

A járványügyi helyzet alapján az országos főállatorvos visszavonta a baromfik zártan tartására vonatkozó előírást, azonban a zártan etetés és itatás a jövőben is kötelező. Fontos, hogy az állattartók betartsák a járványvédelmi minimum feltételeket is, ezzel minimalizálva annak kockázatát, hogy a madárinfluenza betegség újból megjelenjen hazánkban. ( https://portal.nebih.gov.hu/-/mar-nem-kotelezo-zartan-tartani-a-baromfikat )


 

Tájékoztató - szelektív hulladék szállítás

A 2020.07.13-án elmaradt szelektív szállítást 2020.07.15-én pótolja a DTKH.

 

KT. ülés - 2020. 07. 09.

Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2020. július 9. napján (csütörtök) 8.00 órai kezdettel rendkívüli képviselő-testületi ülést tart.
Az ülés helyszíne: Kúria rendezvényház (2119 Pécel, Kossuth tér 5.)

 

Bővebben...

 

Tájékoztató - monori hulladékudvar

A DTkH Nonprofit Kft. szolgáltatási területéhez tartozó települések lakosai számára 2020. július 6. napjától a monori hulladékudvar az alábbi szerint üzemel


 

Árverési hirdetmény - 2020.07.23.

Árverési hirdetmény

 

Tájéjoztató - Háziorvos szabadság

Dr. Herkutz Zoltán háziorvos 2020.07.15-től-2020.08.26-ig szabadságát tölti.

 

A szúnyogok elleni védekezésről

Miért fontos a szúnyogok elleni védekezés?

A csípőszúnyogok csípése egyrészt kellemetlen, másrészt, ami járványügyi és gazdasági szempontból fontosabb: betegségeket terjeszthet. A szúnyogok által terjesztett fertőzések az embereket és/vagy az állatokat is megbetegíthetik.

Központilag irtják a szúnyogokat, miért van szükség a lakosság segítségére?

 

Módosítás: (2020. július 21. kedd, 12:53)

Bővebben...

 

Jelentkezzen Iskolaőr-nek!

Jelentkezzen Iskolaőr-nek!

 

KT. ülés - 2020. 07. 16.

Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2020. július 16. napján (csütörtök) 8.00 órai kezdettel
rendkívüli képviselő-testületi ülést tart.
Az ülés helyszíne: Kúria rendezvényház (2119 Pécel, Kossuth tér 5.)

Bővebben...

 

KÖZLEMÉNY környezetvédelmi hatósági eljárás megindításáról

A Pécel - Zsámbok kerékpárút létesítésére vonatkozó előzetes vizsgálati eljárás a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendelet alapján. 

Módosítás: (2020. július 08. szerda, 17:23)

 

Péceli Hírek - 2020.07.

Megjelent a Péceli Hírek júliusi száma! 

 

Országgyűlési képviselő - fogadóóra

Dr. Szűcs Lajos 2020. Július 13-án (hétfő) 16 órától fogadóórát tart, Pécelen! (Pécel, Kossuth tér 1. Polgármesteri Hivatal)
Bejelentkezni az alábbi elérhetőségeken: 06-20/969-1196 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
További cikkeink...