Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 34 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Hírek, események

Péceli Hírek - 2020.05.

There are no translations available.

Megjelent a Péceli Hírek májusi száma!

 

Tájékoztató - szelektív hulladék

There are no translations available.

Kedves péceliek!

Megérkezett a DTKH Nonprofit Kft. levele, melyben arról tájékoztattak, hogy májusban marad a havi 2 alkalom a szelektív hulladék szállítást illetően. A további dátumokról még folyik az egyeztetés.

A napokban megjelenő májusi Péceli Hírekben a zöldhulladékra vonatkozó május 27 szerdai dátum rosszul szerepel, a valós dátum május 26 kedd.

Kérem, aki teheti szóljon a szomszédoknak, barátoknak a változásról.


Horváth Tibor

polgármester  

Last Updated (Thursday, 07 May 2020 16:19)

 

Tájékoztató - bölcsödei beiratkozás 2020

There are no translations available.

Kedves Szülők!

A beiratkozás 2020 május 4.-től május 29.-ig tart. A jelentkezési lapok visszaérkezésének végső időpontja 2020 május 29, péntek.

Read more...

 

Pest megye értékeiPest megye értékei

There are no translations available.

Új kiadvány jelent meg Pest megye értékeiről a megyei önkormányzat szerkesztésében. A Pest Megyei Értékeink - Barangolások a Börzsönytől a Tápió mentéig című kiadvány képzeletbeli utazásra hívja az olvasót Pest megyébe azzal a céllal, hogy kedvet csináljon a megyei értékeink felkereséséhez, megismeréséhez. 


 

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ - Heim Pál

There are no translations available.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet 1131 Budapest, Madarász Viktor u. 22-24. szám alatti telephelyén működő Belgyógyászati ambulancia áthelyezésre került a 1089 Budapest, Üllői út 86. szám alatti telephelyén lévő Sürgősségi Betegellátó Osztályra.

A Madarász Viktor utcai telephelyre beutalt betegek felvétele is a Sürgősségi Betegellátó Osztályon történik, kivéve a Koraszülött Osztályra felvételre kerülő betegek, akik előzetes megbeszélés alapján a Madarász Viktor utcai Koraszülött Részlegen kerülnek felvételre.

Megértésüket köszönjük!

 


Budapest Főváros Kormányhivatala

 

Tájékoztató - Fogorvos 2020.04.08.

There are no translations available.

Dr.Török Jolàn gyermekfogorvos 2020.04.14-15-ig szabadság miatt nem rendel.
Helyettesíti Dr.Rácz Katalin fogszakorvos sajàt rendelési idejèben.

 

Tájékoztató - Pályakarantartás

There are no translations available.

2020. április 14-től 2020. május 7-ig a Gödöllő – Hatvan állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 80a. sz. Budapest – Hatvan vasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Isaszeg – Hatvan illetve Aszód – Hatvan állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.


 

Tűzgyújtási tilalom

There are no translations available.

Tűzgyújtási tilalom van érvényben hét megyében

 

Hét megyében tűzgyújtási tilalom van érvényben. Bács-Kiskun, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Heves, Nógrád, Pest és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területein tilos tüzet gyújtani erdőkben, fásításokban, facsoportokban, útszéli fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében, még a kijelölt tűzrakó helyeken is. 


 

Álláspályázat - 2020.05.08.

There are no translations available.

Álláspályázat - közterület-felügyelő

Last Updated (Saturday, 09 May 2020 08:23)

 

Tájékoztatás - COVID-19 szűrés

There are no translations available.

Reprezentatív felmérést végeznek a koronavírus fertőzöttségről, és Pécel település is bekerült a mintába. Ez úton kérjük, hogy a településen kijelölt személyek minél nagyobb számban vegyenek részt a szűrésen.

Ezzel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást kapta Önkormányzatunk:

Read more...

 

Pályaépítési munkák - 2020.05.

There are no translations available.

2020. május 8-tól 2020. június 19-ig a Rákos – Hatvan állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 80a sz. Budapest – Hatvan vasútvonalon a vonatok a módosított menetrend szerint közlekednek.

Isaszeg – Hatvan, illetve Aszód – Hatvan állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.


 

A kijárási korlátozás viszavonása - 2020.05.08.

There are no translations available.

Kedves Lakók!

Igazodva a kormány döntéseihez a péceli Történelmi Nemzeti Emlékpark ezen a hétvégén már nem kerül lezárásra, szabadon használható. Azonban ezúton kérem az Emlékparkba látogatókat, hogy ügyeljenek arra, hogy tartsák be az előírt 1,5-2 méter távolságot egymástól és a parkolásra a kijelölt parkolóhelyeket vegyék igénybe, hogy a mezőgazdasági haszongépjárművek és a honvédségi gépjárművek zavartalanul tudjanak közlekedni.

Továbbá megnyitásra került a Topolyosban a sportpark és Pécel összes játszótere is.

Tájékoztatom továbbá a pécelieket, hogy kialakításra került a Topolyos terület mögött a Rákos-patak partján egy útszakasz, ahol sétálni, futni esetleg kerékpározni lehet. De itt is kiemelném, hogy az oda látogatók használják a Topolyosban kialakított parkolót!

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó egészséget kívánok!

2020. május 8.

Horváth Tibor

polgármester

Last Updated (Friday, 08 May 2020 10:47)

Read more...

 

Felhívás - Nemzeti Emlékpark

There are no translations available.

Történelmi Nemzeti Emlékpark területének lezárása 2020.04.09

Kedves Péceliek!

Mindannyian érezzük, hogy az idei húsvét más lesz, mint az eddigi évek során. Semmi sem úgy történik, mint eddig megszokhattuk. A jelenlegi helyzet minden tekintetben felülírja a mindennapokat és a szokásainkat is. Ezért kérek minden péceli lakost, hogy az intézkedéseket tartsa be.
Mindenki, maradjon otthon! A saját érdekükben kerüljék a csoportosulást.

Az Önök érdekében Pécel Város Önkormányzata a járványügyi helyzetre való tekintettel 2020- április 9-től visszavonásig lezárja péceli Történelmi Nemzeti Emlékpark területét.

Itt az ideje, hogy komolyan vegyük a járványveszélyt! Akik eddig is ezt tették, és a minimálisra korlátozták személyes kapcsolataikat, azoknak köszönöm az együttműködést és a felelősségérzetet!

Megértésüket köszönöm!

Hotváth Tibor

polgármester 

 

Tájékoztató - DTkH Kft.

There are no translations available.

Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatója

A tömeges megbetegedést okozó koronavírus járvány következtében Társaságunk a csomagolási hulladékok gyűjtésére szolgáló cserezsákok kiosztása tekintetében csökkenteni kívánja az egészségügyi kockázatot a fizikai kontaktusok elkerülése miatt.

Jelenlegi helyzetben azokhoz az ingatlanokhoz, ahol szelektív hulladék kerül kihelyezésre 2020.04.09-től (szerdától) 1 db cserezsákot biztosítunk. Amennyiben több szelektív hulladék keletkezik, úgy az ingatlanhasználók a csomagolási hulladékot bármely átlátszó zsákban, illetve a kommunális hulladék gyűjtésére használt edényzettől eltérő, jól látható módon megjelölt (sárga színű, vagy tetejű, felirattal ellátott) szabványos edényzetben is kihelyezhetik a megadott gyűjtési napon.

További intézkedéseinket a járványhelyzet alakulásának megfelelően hozzuk meg az elkövetkezendő időszakban.

WEB: www.dtkh.hu

 

Péceli Hírek - 2020.04.

There are no translations available.

Megjelent a Péceli Hírek áprilisi száma!

 

TÁJÉKOZTATÓ - PÉCELI PIAC

There are no translations available.

PÉCEL VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ÚJRA MEGNYITJA A PÉCELI PIACOT.

KÉRJÜK A TISZTELT LAKOSSÁGOT ÉS AZ ÁRUSOKAT, HOGY A KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY PÉCELEN VALÓ KIALAKULÁSÁNAK, TERJEDÉSÉNEK MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN EGYMÁSTÓL A 2 MÉTERES TÁVOLSÁGOT A PIAC TERÜLETÉN IS FOLYAMATOSAN TARTSÁK BE.

PÉCEL, 2020. ÁPRILIS 2.

Horváth Tibor   
polgármester   

 
More Articles...