Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 39 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Ebösszeírás

There are no translations available.

Tisztelt Ebtartók és Ebtulajdonosok!


Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény (a továbbiakban Ávt.) 42/B.§ (1) bekezdésének rendelkezése alapján az eb tartási helye szerint illetékes önkormányzat ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.


Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani. A 2013. évi ebösszeírás céljából kérem a Pécel Város közigazgatási területén tartott négy hónaposnál idősebb ebek tulajdonosait/tartóit, az „Ebösszeíró adatlapot” kitölteni, melynek leadási határideje: 2014.február 28.

Az ebösszeíró adatlap beszerezhető a Péceli Polgármesteri Hivatal 2119 Pécel, Kossuth tér 1. szám alatti Építéshatósági Irodáján, illetve letölthető www.pecel.hu  weboldalról az HIRDETŐTÁBLA/KÖZÉRDEKŰ - Ebnyilvántartás menüpontból, ahol a részletes tájékoztatás és kitöltési útmutató is megtalálható.

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni. A kitöltött adatlapokat az alábbi módokon lehet benyújtani:
    - személyesen: Péceli Polgármesteri Hivatal 2119 Pécel, Kossuth tér 1. szám alatti Településfejlesztési és Építéshatósági Irodáján,
    - postai úton a Péceli Polgármesteri Hivatal "Ebnyilvántartás" 2119 Pécel, Kossuth tér 1. címre.
    - faxon: 28/452-755
    - elektronikusan az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címre.


Felhívom a Tisztelt Ebtartók figyelmét, hogy az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után. A bírság legkisebb összege az állatvédelmi bírságról szóló 244/1998. (XII. 31.) Korm. rendeletben foglaltak alapján 30.000 Ft.

Együttműködésüket és adatszolgáltatásukat köszönöm!

             

 

Koncsekné dr. Kovács Ágnes
jegyző

Last Updated (Friday, 22 November 2013 11:41)