Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 46 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Könyvbörze, papírgyűjtés, pingpong

Újra lesz könyvbörze, megújult készlettel. Helyszín: a Ráday Gimnázium régi épülete (Isaszegi út 3.) Időpont: október 7-19. hétköznap: 16-18 óra, szombaton: 9-12 óra. Szívesen veszünk könyv felajánlást is!
Hulladék papírt átveszünk a PIOK Szemere Pál Általános Iskola udvarán a tornaterem mellett (Hősök úti bejárat) október 15-16-17-én délután 2.30 és 5.30 között. Szervező: Lehoczkyné Gy. Ágnes.

 

Tavasszal ez a két akció összesen 91 130 forintot eredményezett. Ezt az összeget virágpalántákra, utcai szemetesre költöttük, és jutott belőle a „libalegelő” kerítéséhez is. Köszönet azoknak, akik támogatták a kezdeményezést! Reméljük, ezúttal még többen vesznek részt, és még több pénzt tudunk gyűjteni, amit igyekszünk ismét hasznos dolgokra fordítani.   
Pingpongozási lehetőség a Ráday Gimnázium régi épületében – Isaszegi út 3. – minden hétfőn 15-18, kedden és csütörtökön 9-11 között.


Módosítás: (2013. szeptember 19. csütörtök, 17:03)