Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 59 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Használt notebookok jelképes áron a Polgármesteri Hivatalnak

alt

Az érkezés pillanatai: Fazekas Barna alpolgármester a húsz notebookkal a tanácsteremben

 

Húsz darab, kétéves, jó állapotban lévő notebookot kapott a Polgármesteri Hivatal jelképes, összesen 24 eurós áron. A voltaképpeni ajándékokat Fazekas Barna alpolgármester vette át a minap az adományozó Deloitte Kft. képviselőjétől. Az adótanácsadást és számos más tevékenységet folytató cég kétévente cseréli le a hivatali notebookokat, így jutott a használt számítógépekből Pécelnek.
A kapcsolat Szöllősi Ferenc polgármester nevéhez kötődik, aki korábban – informatikai cégén keresztül – több feladatot látott el a vállalat számára. E személyes jó kapcsolatnak most a város látja hasznát.
A Polgármesteri Hivatal egyébként nem áll valami jól számítástechnikai eszközökből, s a meglévők is folyamatos korszerűsítésre, cserére szorulnának. A polgármester például saját gépén dolgozik a hivatalban, s további két munkatárs is a városvezető által behozott eszközökön végzi mindennapi munkáját.
Ez a húsz laptop nagy segítséget jelent a hétköznapokban a hivatali dogozók számára. 

Módosítás: (2013. szeptember 17. kedd, 17:05)