Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 56 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Kosárlabda oktatás Pécelen

A Keresztúri SE utánpótlás kosárlabda szakosztálya szeretettel várja azokat az 1998.01.01. és 2005. december 31. között született kezdő lányokat és fiúkat, akik szeretnek sportolni és szívesen kosárlabdáznának versenyszerűen.

A tavalyi évben megalakult utánpótlás csapatunk folyamatos bővülése mellett budapesti bronzéremmel mutatkozott be, s most újra fiatal, teljesen kezdő csapattagokat keresünk. Célunk, hogy a jövőben az utánpótlás korosztályok meghatározó klubjává váljunk, amely a későbbiekben alkalmas lesz országos szintű versenyszereplésre is, de ami ennél is fontosabb, hogy olyan közeget alakítsunk ki, amelyben a gyermek jól érzi magát, s játék közben tanulja meg a sportágat.

A kosárlabda nevelő sportág, a játékosokat pontosságra, fegyelemre, figyelemre és csapatmunkára, csapatszeretetre tanítja, így az egészséges sportolói életmód tudatosulása mellett ezeket az erényeket az élet többi területén is fel tudják használni. A csapatsportok közül a labdajátékok, ezen belül is a kosárlabda kiválóan alkalmas úgy a fizikai, mint a szellemi képességek fejlesztésére.
Az edzéseket a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola tornatermében (2119 Pécel, Kossuth tér 7.) tartjuk minden szerdán és csütörtökön 17:00-18:00 között.
A jelentkezés természetesen folyamatos, de érdemes minél előbb csatlakozni! Az edzésszám a képzettség előrehaladásával együtt bővül.
Szeretettel várjuk a sportolni vágyó fiatalokat, pattogtassuk együtt a labdát!
A jelentkezéseket folyamatosan várjuk az edzéseken és az alábbi elérhetőségeken:
Adjudani Pezsman edző: 30/966-5434 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Thullner Gyula elnök:     20/979-2313 Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.facebook.com/kereszturise

Módosítás: (2013. szeptember 17. kedd, 08:59)