Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 56 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

A 90 éves dr. Dörre Éva köszöntése

Kilencvenedik születésnapján köszöntötte dr. Dörre Évát Szöllősi Ferenc, Pécel polgármestere a Jézus Szíve Idősek Otthonában.

 Az otthonlakók is részesei lehettek a köszöntésnek, melyet az ünnepelt szobájából hangosításon keresztül követhettek figyelemmel. Az ünnepelt bensőséges beszélgetés keretében osztotta meg a polgármesterrel életének fontosabb állomásait.
Dr. Dörre Éva Budapesten, 1923. július 27-én született. Szüleivel kivándoroltak Amerikába. Orvosnak tanult, nefrológus lett. Betegei nagyon becsülték, jó diagnoszta hírében állt. Amerikából az ausztriai Mariazellbe költöztek, ahol szüleivel élt, ápolta gondozta őket halálukig.
Sokat tett a Mariazell zarándokházért, a zarándokokért. Ma is nagyon tisztelik, tartják vele a kapcsolatot.
Betegsége miatt 2011. decembere óta él az Jézus Szíve Idősek Otthonában.

Módosítás: (2013. július 28. vasárnap, 10:31)