Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 58 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

A 90 éves Egry Mária köszöntése

Kilencvenedik születésnapján köszöntötte Egry Máriát Szöllősi Ferenc polgármester tegnap reggel a Jézus Szíve Idősek Otthonában a Pesti út 2. szám alatt.

 

Az otthon kápolnájában sok otthonlakó jött el, hogy részesei lehessenek az ünnepi pillanatoknak. A köszöntő elhangzása után, a virágcsokor és Orbán Viktor miniszterelnök Emléklapjának átnyújtása után Egry Mária és Szöllősi Ferenc bensőséges beszélgetés keretében idézték fel az ünnepelt hosszú életének emlékezetes pillanatait. Egy bakonyi kis faluban, Jásdon születet, ott élt pedagógus szüleivel, akik erre a pályára terelték lányukat. Harminchét évet tanított az általános iskolában, aztán még tíz évet hitoktatott. Pávakört vezetett, jelentős népdalgyűjteményt állított össze. Nem érezte szükségét családalapításnak, életét a Mindenhatóval kötött korai szövetség tette teljessé.
A Jásdi Pávakör ma is tartja vele a kapcsolatot, noha Mária talán kétszer hagyta el az otthon falait itt tartózkodása óta. Szöllősi Ferenc polgármester fölajánlotta, hogy születésnapi ajándékként elviszi őt Jásdra, hogy együtt lehessen a pávakörösökkel, felidézhesse ifjúkora legszebb, szülőfaluhoz kötődő emlékeit. A hazalátogatásra várhatóan szeptemberben kerül sor.

Az ünnep végén Papp Istvánné, a Polgármesteri Hivatal munkatársa verssel köszöntötte Egry Máriát.

Módosítás: (2013. július 10. szerda, 19:32)