Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 74 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Családi Nap június 1-jén!

Kultúra, sport, programok

Rendőrségi és tűzoltósági bemutató, kyokushin karate bemutató, kézműves foglalkozások, sportversenyek, állatsimogató, lovaglás, kutyás bemutató, gulyáságyú, tombola (nagy értékű ajándékokkal, főnyeremény egy mountain bike, valamint a Zamárdi Kalandparkba egy családi belépő). Fellépőink: Gáspár Laci, Magyar Rózsa, Pécel Városi Zeneiskola kórusa, DuDance Táncegyesület, Zoltán Erika Táncstúdió, Rút Kiskacsa Színjátszó és Művészeti Csoport, labda zsonglőrök, Mese Zenekar, Bohócok a láthatáron, Balázs Miklós.

Az eseményt közösen szervezzük az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvánnyal és a Péceli Roma Önkormányzattal, a Kultúra és Szórakozás Napja jegyében. Így, együttes erővel szeretnénk egy valóban nagyon jó és felejthetetlen napot szervezni és adni a hátrányos helyzetű lakosoknak, de elsősorban a gyermekeknek, hisz minden évben csak egyszer van gyermeknap, amelyet intézményünk a Családi Nap keretein belül szervez meg.

Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, Házi Segítségnyújtás