Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 18 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Fúvószenekari fesztivál június 2-án

Kultúra, sport, programok

A fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Ossó János Fúvószenekar 2013. június 2-án vasárnap délután 15 órától fúvószenekari fesztivált rendez, melyre szeretettel vár minden kedves kikapcsolódni vágyó zenebarátot!

Helyszín: Pécel, Kossuth téri városközpont (eső esetén PIOK Szemere Pál Általános Iskola aulája)

Program: 15.00 órakor Lendül a Pálca!, a fúvószenekari fesztivál kezdete, látványos felvonulással
15.30-kor a csömöri Krammer Teréz Zeneiskola Ifjúsági Fúvószenekar műsora, 16.00 órától a szigetszentmiklósi Ádám Jenő Zeneiskola Fúvószenekar, majd 16.30-tól a péceli Ossó János Fúvószenekar fellépése. Végül a három zenekar együtt meglepetés számokat ad elő.