Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 7 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Kártevő-mentesítés áprilisban

Közérdekű hírek
There are no translations available.

A DPMV ZRT. kártevőirtást végeztet a COMBI Kártevőirtó Kft.-vel áprilisban, aminek során 150 csatornanyílásban lesznek csapdák elhelyezve. A patkányok elszaporodására vonatkozóan egy bejelentést kaptunk, az előző félévben is egy bejelentés érkezett, így elmondhatjuk, hogy az előző évekhez képest nagymértékű a csökkenés. A helyszíni bejárások során csak két esetben észleltünk patkányok jelenlétére utaló jeleket (elhullott tetem, patkányürülék), míg a többi alkalommal az érintett területek rendezetlensége lehetett az alapja a lakossági panaszoknak.

DPMV ZRT. Péceli Üzemegység