Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 28 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Önkéntes szemétszedés

Közérdekű hírek
There are no translations available.

A Föld Napja alkalmából önkéntes szemétszedést szervez Pécel Város Önkormányzata 2013. április 21-én és 22-én (vasárnap és hétfőn). Gyülekező a polgármesteri hivatal hátsó parkolójában reggel 8 órakor. A szemetes zsákokat, a kesztyűt, a láthatósági mellényt az önkormányzat biztosítja. További előzetes információk: Pál László, telefon: +36 (20) 248 7213, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Lebonyolító szervezet: Péceli Vízmű Kft., kapcsolat: Árva Ferenc, telefon: +36 (20) 576 0012.