Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 19 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Jótékonysági könyvbörze!

Hírek, események
There are no translations available.

Jótékonysági könyvbörze április 8-tól 18-ig hétköznapokon 16-tól 18 óráig, és 19-én pénteken 14-től 18 óráig, április 20-án, szombaton 9-tól 12 óráig a művelődési ház Isaszegi út 3. szám alatt található épületében. A börzét a leselejtezett könyvtári könyvekből rendezzük (Lehoczky Ágnes és Karsai András segítségével), melyeket adomány ellenében lehet elvinni. Az összegyűjtött pénzt – a jótékonysági papírgyűjtéshez kapcsolódva – ugyancsak városszépítési célokra ajánljuk fel.

Nagy Annamária, a művelődési ház igazgatója