Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 33 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

24. Csunya-kupa: újdonságokkal!

Kultúra, sport, programok

 

A Csunya-kupák kezdete 1985-re datálódik, amikor az akkor még fiatal Petőfi iskolás tanári kar a Madarak-Fák Napja alkalmából sportrendezvényt szeretett volna rendezni. Viszonylag hamar megszületett a terveknek megfelelően egy 7.3 km-es verseny, ami a mostaniakkal ellentétben a 9 bokor völgyének nevezett helyszínről indult és csak pár utcányit érintett Pécelből.
A verseny maga 15 éven keresztül folyamatosan megrendezésre került 2000-ig. 2008-tól Sebe Attila szervezésével ismét megrendezésre került a verseny, igaz nem a klasszikus útvonalon és távon, de a verseny egy része érinti az eredeti útvonalat is.

Jelenleg a futamok a Petőfi Sándor Általános Iskolától indulnak és ide is érkeznek célba. Idén sok újdonsággal készülünk: kerékpáros futamokat indítunk 5 és 20 km-en, a futószámokat kiegészítjük egy 10 km-es futammal a szokásos 200 m, 2.5 km, 5 km mellett, illetve egy kutyás futamot is indítunk 2.5 km-en.

Mindenkit szeretettel várunk a 24. Csunya-kupára, ahol családjával, barátaival teljesítheti távjaink valamelyikét. Kérjük, hogy nevezését adja le a csunyakupa.hu weboldalon mihamarább!

Oertel Nándor, szervező

Last Updated (Friday, 10 May 2013 05:38)