Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 60 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Toborzó szivacslabdára!

Kultúra, sport, programok

A kézilabda szakosztály toborzót hirdet a PIOK Szemere Pál Általános Iskola alsó- és felső tagozatos tanulói részére szivacs kézilabda és kézilabda ismeretek tanulására. Elsőtől ötödik osztályig a gyerekek elsajátíthatják a szivacs kézilabda és kézilabda ismereteket, majd versenyeken is gyakorolhatják tudásukat. Az edzések december első hetében kezdődnek. A felső tagozatos tanulók már elkezdték a kézilabdát, nekik hétfőn 18 órától és csütörtökön 17.30-tól van edzés. 
Jelentkezni lehet: a felsősök edzési időpontjában a helyszínen (PIOK Szemere tornaterem) vagy Szalontai László edzőnél ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , +36 (30) 900 4331). Szeretettel várjuk fiataljaink jelentkezését!