Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 59 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Indul a szivacs, folytatódik a kézilabda

Kultúra, sport, programok

Örömmel számolhatunk be arról, hogy Szöllősi Ferenc polgármester vezetésével újra elindítjuk Pécelen a szivacs kézilabda edzéseket 6-tól 10 éves korig, fiúk-lányok részére. Szeretnénk a szivacsosokat a későbbiekben bajnokságban indítani. Folytatni szeretnénk a kézilabda edzéseket a meglévő játékosok részére. Toborzót hirdetünk a 10-14 éves iskolás korúak és gimnazista fiataloknak a kézilabda edzéseken a sportág tanulására, fejlesztésére és csapatba építésére. Mindkét sportágban az edzések a november 15-ei héttel kezdődnek (Szemere Iskola tornaterem).
Jelentkezni a +36 (30) 900 4331 telefonszámon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailen lehet.

Szalontai László