Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 55 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Köszönet koncert december 15-én

Kultúra, sport, programok

A Mozdulj Pécelért szervezet Adventi Köszönet Koncertet szervez a az 8 in 1 Singers közreműködésével 2012. december 15. 17 órától a péceli Szemere Pál Általános Iskolában (Kossuth tér 7.), mellyel köszönetüket és elismerésüket szeretnék kifejezni a Pécelért tevékenykedő önkénteseknek, akik szívügyüknek tekintik lakóközösségüket és készségesen segítenek, akár anyagi erőforrásaik akár két kezük erejének felajánlásával. Céljuk az, hogy minél több péceli szerezzen tudomást az önkéntesek munkájáról, az általuk végzett tevékenységekről.

az esemény facebookos oldala