Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 51 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Lezárják a vasúti átjárót!

Közérdekű hírek

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2012. november 15-én 20.00 órától november 17-én 05 óráig a Pécel Rákóczi utca - Párhuzamos utca közötti vasúti átjáró (Budapest felőli) karbantartási munkavégzés idejére a közúti forgalom elől  le lesz zárva.

A munka végzésének ideje alatt a Baross utca - Wesselényi utca vasúti árjárón (Isaszeg felőli vasúti átjáró) keresztül az átjárás változatlanul biztosított marad. A helyi buszjárat megállóhelyekre érkezését a lezárás nem érinti.

A munkavégzés ideje alatt szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

MÁV Zrt.