Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 12 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Jótékonykodás lábbal, zenével

Hírek, események

 

 

 

 

 

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mérkőzés után 21 órától a jótékonysági parti folytatódott a P2 Pub-ban, ahol a természetesen a sztárcsapat is képviseltette magát: Wallas, Bárány Attila, Candyman, Németi, Warped Destruction, Fat, Whiteboy, Süti, Smiths, Dj. Dominique, Thomka, Goldsound, Dj. Junior, Spigiboy, Tigran, Geri és Suna.
Az „őrületes” jótékonysági parti – ahogy azt a szervezők beharangozták – valóban őrületesre sikeredett, így sikerült összesen 390 ezer forintot „összebulizni” Pécel Város Óvodáinak. Az adományt Tűhegyi Ilona, a PVOB vezetője és Esze Tamásné vették át.
Szöveg: tarpai, Fotók: Kökény János

Főszervező-támogató: P2Pub (Pálinkás Attila) További támogatók: 2020 Kft., Altorex Hungária Kft., Best Life Fitness, Draftpress Digitális Nyomda, Lázker Kft., Mega-Count Kft., Péceli Gazdabolt, Péceli Kenyérgyár, Pécel Város Önkormányzata, Péceli Spartacus SE, Szolga és Marton Italkereskedés.