Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 57 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Kerékpárút a Rákos mentén

Hírek, események

Grafika: geocaching.hu

 

A csaknem 44 kilométer hosszú Rákos-patak a Duna magyarországi szakaszának egyik leghosszabb bal parti mellékvize, a Gödöllői-dombságból ered, és a Dunába torkollik. Vonzáskörzetében közel 1 millió ember él. A patak alkalmas arra, hogy turisztikai- és hivatásforgalmi kerékpárút épüljön a partján. A partján már több szakaszon van kerékpárút, a mai állapotok szerint összesen 8 kilométer hosszúságban.

Minden település képviselője egyetértett a Rákos-patak menti kerékpárút teljes hosszban történő kiépítésével, és az összefogás szükségességét hangsúlyozták. Dr. György István főpolgármester-helyettes ismertette, hogy a Főváros, illetve a Budapesti Közlekedési Központ fontosnak tartja a megvalósítást. Utóbbi szervezet szakmai segítséget ajánlott az ökoturisztikai projekt megvalósításához. Dr. Papcsák Ferenc arra mutatott rá, hogy megfelelő előkészítés után elérhető, hogy a kormányzat kiemelt projektként kezelje a Rákos-patak környékének fejlesztését. Zugló polgármestere szerint nemcsak kerékpárútra, hanem kapcsolódó sportpályákra, rekreációs lehetőségekre is szükség van.
A beruházás tervei 2014-re készülhetnek el, a megvalósítás pedig 2016 körül várható.