Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 56 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

A közműrendszerre való rákötés ősztől tavaszig szünetel

Közérdekű hírek

Felhívjuk azon kedves lakók figyelmét, akik még nem kötöttek rá, de szándékukban áll a közeljövőben rákötni a közműrendszerre, hogy minél hamarabb valósítsák ezt meg, mert 2012. 11. 15-től 2013. 03. 15-ig a rákötések szünetelnek. Ez a vízbekötésekre vonatkozik, a szennyvízhálózatra történő rákötés akkor szünetel, ha az érintett közterületen földmunka elvégzése szükséges. Azon fogyasztási pontoknál, ahol nem kell földmunkát végezni, vagyis a csonk már a Fogyasztó kertjében található, a csatorna rákötés lehetséges az említett periódusban is.

 

DPMV Zrt. Péceli Üzemegysége