Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 52 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Közmeghallgatás november 29-én

Közérdekű hírek

 

A napirend előzetesen a következő: polgármesteri beszámoló a várost érintő eseményekről, válaszadás az előzetesen és helyben írásban benyújtott, valamint a szóban feltett kérdésekre. Amennyiben olyan kérdésük lenne, melyre akár írásban, akár szóban választ várnak, úgy azt kérjük jutassák el a polgármesternek címezve postán (Szöllősi Ferenc, 2119 Pécel, Kossuth tér 1.) vagy leadhatják borítékban, névvel és címmel ellátva a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán. A borítékon legyenek szívesek feltüntetni a „közmeghallgatás” szót. Kérdésfeltevés e-ailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .