Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 50 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

A hároméveseknek óvodába kell járniuk

Hírek, események

Pécelen több magánkézben lévő óvoda működik, kettő egyházi, míg önkormányzati fenntartásban három óvoda és egy bölcsőde. Pécel Város Óvodái és Bölcsődéje (PVOB) tagintézményeiben – Tűhegyi Ilona igazgató – tájékoztatása szerint ez idő szerint 24 gyermek van óvodai várólistán (többségükben gyesen lévő kismamák nagyobb gyermekei), míg a bölcsődében 45-en.

A bölcsődék és az óvodák továbbra is önkormányzati fenntartásban (és működtetésben) maradnak, így a megváltozott jogszabály értelmében biztosítani kell azt, hogy minden, a harmadik évet betöltött gyermek óvodába járhasson. Mivel a péceli önkormányzati óvodák telítettek, így muszáj megoldást találni a gyerekek elhelyezésére. Van arra példa, hogy az önkormányzatok – ha pénztárcájuk nem engedi új óvoda építését vagy a meglévők fejlesztését – magánkézben lévő családi napköziket, óvodákat támogatnak – ahogy azt Szöllősi Ferenc polgármester ismertette a képviselő-testületi ülésen, ami véleménye szerint megoldás lehet.