Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 31 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Ügyfélfogadás a NAV-nál az ünnepek alatt

Közérdekű hírek

 

A Pest megyei kirendeltségek október  24-én (szerdán) 8.15 – 16.00, október  25-én (csütörtökön) 8.15 – 17.30, október  26-án (pénteken) 8.15 – 16.00 óra között tartanak nyitva, október 27-én (szombaton) pedig a megszokott pénteki szünnapnak megfelelően zárva lesznek. A Fővárosban működő központi ügyfélszolgálatok és kirendeltségek október 24-én (szerdán), 25-én (csütörtökön) 8.15 – 18.00 óráig, október  26-án (pénteken)  és október 27-én (szombaton)  8.15 – 11.30 óra között. A félfogadás aktuális rendjéről, a központi ügyfélszolgálatok és kirendeltségek elérhetőségéről, valamint az ügyfélszolgálatokon intézhető ügyek köréről bővebb tájékoztatás a http://nav.gov.hu/nav/ugyfelszolg/regiok/kozep_magyarorszag/kozepmagyarorszag/ugyfelszolgalatok elérési útvonalon található.                           
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága