Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 60 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Gyepmester

Gyepmesteri tevékenység

Pécel Város közigazgatási területén 2020. január 1. napjától a HD-HERCZIG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (képviseli: Herczig Zsolt ügyvezető, székhelye: 2230 Gyömrő, Állomás utca 72/A.) látja el a gyepmesteri feladatokat.

A gyepmesterek elérhetőségei:

Herczig József +36 (20) 9 643 025

Herczig Zsolt +36 (70) 9 414 637


A HD-HERCZIG Kft. két hivatalos facebook csoporttal is rendelkezik, ahol meg lehet tekinteni a befogott állatok fényképeit (Herczig Zsolt-Györmrői Kutyamentsvár és a Gyömrői Kutyamentsvár elnevezésű csoportokban).

A gyepmester feladatai közé tartozik a közterületen lévő kóbor állatok befogása, megőrzése, majd a tartási és ápolási költségek megtérítése után a tulajdonosnak való kiadása, a közterületen található állati hullák, tetemek begyűjtése, a gyepmesteri telepen megfigyelésre elhelyezett állatok gondozása, nyilvántartások vezetése.


Oláh János
jegyző