Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 16 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Pécelről indult a Robur!

Hírek, események

 

Tisztában vagyunk azzal, hogy a szélsőséges terepviszonyok és időjárás, a régi idők technikai színvonala és az óriási távolság együttes keveréke rendkívüli fizikai és pszichés nehézségeket jelentenek számunkra, de mindez nem tántoríthat el minket a nagy tervünktől.
Utunkra 3,5 éve folyamatosan és céltudatosan készülünk, megszerzett tapasztalataink, elszántságunk és motiváltságunk olyan hajtóerőt nyújtanak, melyek birtokában teljesíthetőnek ítéljük meg e különleges utazást. Hisszük, hogy az embert és gépet a végsőkig próbára tevő küzdelmünkkel hitelesen képviseljük az olimpiai eszmét, méltóképpen öregbíthetjük országunk hírnevét." - mondja Balázs Ottó az expedíció megálmodója.
Sikeres utat kívánunk - Balázs Ottónak, Bujdosó Attilának, Villás Szilárdnak, Elek Ádámnak, és Jármi Zsoltnak - az expedíció tagjainak!

Cseri Katalin

„Robur a nevem. Méltó vagyok e névre. Noha harmincnál nem látszom többnek, negyvenéves vagyok, a szervezetem vasból, az egészségem rendíthetetlen, roppant erős vagyok, a gyomrom meg olyan, hogy a strucc is megirigyelhetné. Ennyit a testi mivoltomról." (JULES VERNE - HÓDÍTÓ ROBUR A VILÁG URA)

Módosítás: (2012. július 22. vasárnap, 05:38)