Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 18 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Igazgatók és helyetteseik választása

Hírek, események

A jelenleg is a PVOB vezetőjeként tevékenykedő Tűhegyi Ilonát választották meg a Pécel Város Óvodái és Bölcsődéje igazgatójának. A képviselő-testület teljes mértékben elfogadta a szakmai grémium, a nevelőtestület és az alkalmazotti közösség javaslatát. A megbízás 2012. augusztus 1-jétől 2017. július 31-ig szól. Ugyancsak augusztus elejétől 5 évre szól a PIOK Általános Iskola és Gimnázium tagintézményei élére választottak megbízása. E szerint a Petőfi Sándor Általános Iskola igazgatója Rádi Zoltán, helyettese Nagy Erzsébet. A Szemere Pál Általános Iskola igazgatója Böszörményi Csaba, igazgató-helyettes Tóth Istvánné. A Ráday Pál Gimnázium igazgatója továbbra is Kóródi Mária, a helyettes Magyari Orsolya.