Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 7 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Eredményes szereplés a Bozsik-programban

Hírek, események

 

A nagy melegben, elkerülve a napszúrást, a fiataljaink rengeteg élménnyel gazdagodtak, és csodálkozva szemlélték az edzőközpont létesítményeit, amely – bátran kijelenthetjük – világszínvonalú. De nem csak sikerekben és élményekben gazdagodtak, hiszen a résztvevők egy válogatott mezzel lettek gazdagabbak és egy fürdési lehetőséggel az Aqua Wordlben. A mieink a magyar mez tökéletes mását kapták ajándékba és a fürdési lehetőséggel is éltek június 22-én. Külön köszönet a szervezőknek és a segítőknek, és akik segítettek az utaztatásban is: Tutor Csaba (MLSZ), Böszörményi Csaba ( Szemere igazgató), Montovay Zsuzsanna (testnevelő tanár), Dolhai András (Péceli SSE), Beji-Szabó Olivér (Zuzó) nagypapája.