Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 36 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Az égetés szabálya Pécelen

Közérdekű hírek

Lakossági bejelentések érkeztek a közterület-felügyelőkhöz arról, hogy a város egyes részein vannak, akik a tilalom ellenére különféle zöld- és más hulladékot égetnek. A szabály Pécelen a következő: égetni március 1-től május 15-ig, és október 1-től november 30-ig lehet. De akkor sem szabad szombaton, vasárnap és ünnepnapokon, valamint egyes intézmények közelében. Tilos égetni sport-, oktatási-, és nevelési intézmények közelében, azok nyitvatartása alatt. Nem szabad égetni ködös és párás időszakban, szélben. Aki külterületen éget, annak az illetékes tűzoltóságtól kell engedélyt kérnie.

Módosítás: (2012. szeptember 08. szombat, 07:49)