Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 13 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Utastájékoztató rendszer a vasútállomáson

Hírek, események

 

A Futár (Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer) projekt során Pécelre is telepítésre kerül egy digitális kijelző, amelyen követni lehet, hogy az adott busz mikor indul, érkezik, vagy ha gond van a vonalon, akkor miért (pl. lerobbant busz, baleset). A Pécelre telepített tájékoztató rendszer a 169E és a 969-es éjszakai autóbuszok (Rákoskeresztúr városközpont) irányú indulását fogja jelezni. A kijelző sárga ledes megjelenítéssel tartalmazza majd az információkat, tartalmazza a járat számát, a célállomás megnevezését, és az indulás – érkezés várható időpontját, valamint a járat egyéb speciális műszaki paramétereit (pl. mozgássérült alacsonypadlós buszjárat érkezését). A látássérültek közlekedését a kijelzőbe beépített hangszóró segíti.
A vasútállomásra tervezett digitális kijelző mellett az önkormányzat a Maglódi úti végállomásra is benyújtotta ez irányú igényét, amelyről a későbbiekben várható döntés.