Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 41 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Nyári hivatali igazgatási szünet

Közérdekű hírek

Pécel Polgármesteri Hivatala 2012. évi munkarendjében a nyári igazgatási szünet 2012. július 30. (hétfő) napjától augusztus 10. (péntek) napjáig tart. Az igazgatási szünet időtartama alatt a hivatalban az ügyfélfogadás az alábbiak szerint történik: a) a nyári igazgatási szünetben augusztus 1. (szerda) napján és augusztus 8. (szerda) napján 9.00 órától 15.00 óráig az okmányirodán a lakcímügyintézés teljes körűen történik, b) augusztus 1. (szerda) napján és augusztus 8. (szerda) napján 9.00 órától 15.00 óráig a hivatalban a többi ügyintézés – ügyelet tartása mellett – valósul meg. A nyári igazgatási szünetben a hagyatéki ügyintézés az a) pontban meghatározottakon túl július 31. (kedd) napján, augusztus 2.(csütörtök) napján, augusztus 7. (kedd) napján, valamint augusztus 9. (csütörtök) napján 12.00 órától 16.00 óráig tart.

Módosítás: (2012. július 19. csütörtök, 09:19)