Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 37 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Táborok gyerekeknek Pécelen

Kultúra, sport, programok

 

Napsugár Nyelvstúdió és Gyermekliget Családi Napközi
A családi napközi akár egy napra is segítséget tud nyújtani a gyermek elhelyezésében. Korcsoportonkénti foglalkozások, sok-sok játékkal, igény szerint angol vagy német nyelvoktatás. Napi négyszeri, meleg ebédes étkezés. Napsugár Nyelvstúdió és Gyermekliget Fejlesztő Központ, Pécel, telefon: +36 (20) 9939 045, www.napsugarnyelvstudio.hu, www.gyermekliget.hu
Ép testben ép lélek Alapítvány tábora
Az alapítvány 2012. június 18-tól augusztus végéig minden héten napközis tábort szervez (kivéve július 23-29-ig, és augusztus 6-11-ig) Pécelen a Spartacus sportpályán 8-18 éves korú gyermekeknek. Lesz erdei túrázás, tábori olimpia, mozi, múzeumlátogatás, aquapark, sportág bemutatók, tábortűz. Az étkezés biztosított. További információ és jelentkezés: Magyar Nikolett +36 (20) 476 4343.
Szamóca Gyermekház
Vidám, kreatív táborokat szervez a Szamóca Gyermekház, ahová szeretettel várja a kislányokat és a kisfiúkat. Cím: 2119 Pécel, Szemere u. 4., telefon: +36 (30) 592 0823, web: www.szamoca-gyermekcentrum.hu, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
A Planet Kids Magyar-Angol Óvoda nyári tábora
A Planet Kids gazdag programmal, angol anyanyelvű pedagógusokkal várja gyerekeket 2,5 éves kortól. Helyszíne Pécel és az óvoda II. kerületi tagintézménye, időpont 2012. július végétől augusztus végéig. A tábor ára étkezéssel 5000 forint naponta (akár naponként is igénybe vehető). További információ és jelentkezés: Moharos Gabriella, telefon: +36 (30) 246 8886 vagy +36 (1) 200 6537, Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , www.planet-kids.hu.


 

Módosítás: (2012. július 09. hétfő, 21:17)