Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 42 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Pótfelvételi az ATF-re

Hírek, események

Az Adventista Teológiai Főiskola pótfelvételt hirdet a teológia alapszakának nappali és levelező tagozatára. Jelentkezési határidő: 2012. augusztus 21. A felvételi vizsga időpontja: 2012. augusztus 27. (hétfő) 10.00 óra. A felvételi vizsga helye: Pécel, Ráday utca 12. (Az írásbeli és szóbeli vizsgán Mózes második könyvének, valamint Márk evangéliumának tartalmi ismerete kerül számonkérésre.)
A főiskola, a felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára, felvételt hirdet az alábbi szakirányú továbbképzésekre:
Életmód-tanácsadó/lelkigondozó (3 félév); Családi életre nevelő (2 félév). Felvételi vizsga a szakirányok esetében nincs, a jelentkezés határideje: 2012. július 31.
A képzések 2012. szeptemberben indulnak. Bővebb tájékoztatás, ill. jelentkezési lap a Főiskola honlapján (http://atf.adventista.hu)