Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 14 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztató - körforgalom építés

Kedves Péceliek!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a tegnapi nap folyamán a Pécel, Pesti úton a körforgalom építésének előkészületi munkálatai miatt kialakult közlekedési anomáliát illetően kértük az illetékes cégtől, hogy a közlekedési lámpát, ami a forgalmat irányítja állítsák át, hogy a forgalom ne tornyosuljon fel ilyen mértékben.

Valamint további tájékoztatást a munkálatokról, melyet az alábbiakban olvashatnak.

 


Megértésüket és türelmüket kérjük!

 

 

Horváth Tibor polgármester


Tisztelt Lakosság!

2020.07.20-án elkezdődtek Pécel, Pesti úti körforgalom építésének előkészítései. A vízi közmű kiváltást követően csapadék csatorna építése kezdődik.

Az illetékes üzemeltető Magyar Közút NZrt. hozzájárulásával és tudomásával kezdődtek a munkálatok, rajtuk keresztül a Útinform kollégái is értesültek a munkakezdésről.

Jelenlegi ütemezésünk szerint a munkálatok előreláthatóan 3-4 héten keresztül zajlanak, a forgalom áthaladása minden esetben biztosított lesz egy sávon.

Kérjük türelmüket és megértésüket!

Üdvözlettel:

Molnár Balázs
projektvezető
BELFRY PE Kft.”