Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 22 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztató - gallyazási munkálatokról

Tájékoztatás ELMŰ-ÉMÁSZ gallyazási munkálatokról

 

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Kelet-Pest megyei Kft. munkatársai a villamos hálózatok kertészeti, erdészeti jellegű karbantartását végzi városunkban 2020.07.03-2020.07.30-ig. Kizárólag a villamos hálózatokra előírt védőtávolságok kialakítására vonatkozóan.

 

A munkálatok a megadott időszakban az alábbi utcákat érintik: Szondy, Honfoglalás, Damjanich, Látóhegy, Tarcsay, Jókai Mór, Petőfi Sándor, Zöld Mező, Hősök, Rét, Április, Bajcsy Zs., Erzsébet stny., Korház köz, Ráday, Isaszegi.


Elektromos vezeték veszélyeztetése miatti gallyazásnak nevezzük a szabadvezeték-hálózatok mentén lévő fák és bokrok ágainak, gallyainak eltávolítását, mely a hálózat biztonságos üzemeltetése érdekében elkerülhetetlen feladat, mivel a vezetéket megközelítő hajtások balesetet (áramütést), illetve hosszabb-rövidebb szolgáltatás-kiesést okozhatnak.
A biztonsági övezet környezetében levő fák, bokrok ágait el kell távolítani, ha azok a szabadvezeték biztonsági övezet határát elérik.

Amennyiben tehát a növényzet a vezetékeket veszélyezteti, a hálózat működtetőjének törvényben előírt kötelezettsége (2007. évi LXXXVI. törvény) a veszélyt saját költségén elhárítani, azaz a gallyazást elvégezni. Ezen munkálatok elvégzését az ingatlan tulajdonosa (kezelője) köteles eltűrni.


Kérjük az érintett lakosság megértését és türelmét a munkálatok elvégzéséig.

Módosítás: (2020. július 06. hétfő, 14:19)