Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 5 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Várható adóellenőrzések

There are no translations available.

Tisztelt Adózók!

Felhívjuk a szíves figyelmüket arra, hogy a magánszemély kommunális adója adónemben az adótárgy a lakás, tehát nem telkenként együttesen kell megfizetni az összes lakásra, hanem lakásonként kell a tulajdonosoknak külön adatbejelentést tenni. Kérjük, hogy aki még eddig nem tette meg, az haladéktalanul tegyen adatbejelentést az ingatlana tulajdonjogával kapcsolatban, ugyanis az elmulasztott adatbejelentés miatt mulasztási bírság kiszabására, amennyiben pedig adóellenőrzés keretében kell megállapítanunk az adót, úgy a feltárt adóhiányra még adóbírság kiszabására is sor kerül a vonatkozó jogszabályok értelmében.

 

 


A tavalyi talajterhelési díj bevallásának határideje 2020. március 31. napja volt, azonban a járványveszély miatt nem volt ügyfélfogadás a Hivatalban. Kérjük az érintett fogyasztókat, hogy mihamarabb tegyenek eleget a bevallási kötelezettségüknek, ugyanis a szankciók azonosak a magánszemély kommunális adójánál részletezettekkel.

Az adatbejelentéseket, bevallásokat megtehetik elektronikus úton, az ügyfélkapus azonosítójuk segítségével az E-Önkormányzat Portálon, postai úton, illetőleg ügyfélfogadási időben személyesen (2119 Pécel, Petőfi u. 1.) az Adócsoporton.

Megértésüket előre is köszönjük.

Oláh János

jegyző