Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 14 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztató - Adózás

There are no translations available.

Tisztelt Adózók!

Tekintettel arra, hogy a járványveszély miatt egy ideje nincs ügyfélfogadás a Hivatalban és így személyes egyeztetésre régóta nincs lehetőség, a péceli I. fokú adóhatóság hamarosan - a jogszabályi összeghatártól függően - több Adózónk számára küld egy tájékoztató levelet az aktuális adószámlájáról. Ezzel a Hivatalnak nem az Adózók vegzálása a célja, hanem éppen ellenkezőleg, segíteni próbálunk, hogy legalább az adóegyenlegükkel kapcsolatban ne legyenek bizonytalanságban.

Remélem, hogy hasznosnak érzik majd ezt az értesítést.

Megértésüket előre is köszönöm!


Horváth Tibor

polgármester