Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 53 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztató - ellenőrzött bejelentésről

There are no translations available.

Tisztelt Ügyfeleink!

A veszélyhelyzet alatti engedély kötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 2020. május 18. napjától több, jegyzői hatáskörbe tartozó államigazgatási eljárás esetén a korábbi hatósági engedélyezés helyett bejelentéshez köti az adott tevékenység végzését. 

A Péceli Polgármesteri Hivatalban a bejelentés fogadására szolgáló e-mail cím:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

A rendszer a beérkező bejelentésről az ügyfelek részére automatikus elektronikus visszaigazolást küld.

 

 


A részleteket a Korm. rendelet tartalmazza, mely itt megtekinthető.

Tájékoztatjuk, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei által a bejelentések fogadására szolgáló e-mail címek a kormanyhivatal.hu/hu/pest honlapon kerülnek közzétételre. A Kormányhivatal főosztályai a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it e-mail címen, a járási hivatalok pedig a bejelentés.[járásszékhely neve és „jaras" egybe írva]@pest.gov.hu (pl. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) e-mail címen fogadják a kormányrendelet hatálya alá tartozó bejelentéseket.