Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 42 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztató - Civil szervezeteknek

There are no translations available.

TÁJÉKOZTATÓ A CIVIL SZERVEZETEK 2020. ÉVI

TÁMOGATÁSÁVAL KAPCSOLATOS PÁLYÁZATI ELJÁRÁSRÓL

A Magyarország Kormánya által a 40/2020. (III.11.) Korm. rendelettel kihirdetett veszélyhelyzetre, valamint Magyarország 2020. évi központi költségvetésének a veszélyhelyzettel összefüggő eltérő szabályairól szóló 92/2020. (IV. 6.) Korm. rendelet szerinti, önkormányzatunkat érintő elvonásokra, illetve a veszélyhelyzettel összefüggésben a Pécel Város lakosságának az életét- és vagyonbiztonságát is veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a péceli állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében szükséges intézkedésekre és az ebből adódó, költségvetésünket előre nem meghatározható mértékben terhelő kiadásokra tekintettel az önkormányzat pénzügyi támogatásairól szóló 25/2013. (XII.5.) önkormányzati rendelet 5. § (1) bekezdése szerinti pályázat kiírásáról Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a későbbiek során, legkésőbb a veszélyhelyzet megszüntetését követő első ülésén fog döntést hozni.

Az érintett szervezetek türelmét és megértését előre is megköszönöm.

Horváth Tibor
polgármester