Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 96 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztatás - COVID-19 szűrés részletek

There are no translations available.

Szűrőprogram a koronavírus járvány leküzdéséért

 

A Semmelweis Egyetem vezetésével, a négy orvosi Egyetem és a Központi Statisztikai Hivatal együttműködésében zajló H-UNCOVER országos reprezentatív szűrőprogram a mai nappal a második hetéhez érkezett. A program célja, hogy feltérképezze Magyarország átfertőzöttségét az új típusú koronavírussal, ezáltal hozzájáruljon a terápiás és megelőzési lehetőségeket feltáró kutatásokhoz, és fontos információkkal szolgáljon a döntéshozók számára.

Nagyon fontos, hogy azok az állampolgárok, akik kiválasztásra kerültek, részt vegyenek a szűrővizsgálaton, hiszen csak így biztosítható a program reprezentativitása. Minden egyes, a programban részt vevő állampolgár most további 500-1000 honfitársát képviseli, és hozzájárul a program sikerességéhez, ezáltal a koronavírus járvány leküzdéséhez Magyarországon!


          

Last Updated (Tuesday, 12 May 2020 11:05)