Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 51 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Felhívás - Pécelért Díj

Felhívás a Pécelért Díj kitüntető címre vonatkozó javaslattételre

Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének a városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 11/2015. (III.31.) önkormányzati rendelete szerint a Pécelért Díj kitüntető cím alapításával Pécel Város Önkormányzata kifejezi elismerését azon személy iránt, aki a város fejlesztésében, a társadalmi, szociális, kulturális, sport, köznevelési és a gazdasági élet bármely ágazatában kiemelkedő munkát végzett, vagy Pécel nemzetközi kapcsolatainak fejlesztésében, élénkítésében kiemelkedő szerepet vállalt, és ennek révén Pécel értékeit növelő, maradandó eredményt ért el.

A kitüntető cím évente 3 személy vagy személyegyesülés részére adományozható.

 

 


A díjazott személyre javaslatot tehetnek:

  • a képviselő-testület tagjai,
  • bármelyik helyi civil szervezet,
  • legalább 100 péceli választópolgár, közös akarattal.

A javaslatnak tartalmazni a kell:

  • a javaslattevő nevét, elérhetőségét,
  • a javasolt személyre vonatkozó indokolást.

A kitüntető címre vonatkozó javaslatok 2020. április 30. napjáig nyújthatók be Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete részére (2119 Pécel, Kossuth tér 1.).

A javasolt személyek közül a polgármester a 2020. június havi rendes képviselő-testületi ülésre előterjesztés benyújtásával tesz javaslatot a kitüntető cím adományozására.

A Pécelért Díj kitüntető cím a 2020. augusztus 20-i városi ünnepség keretében kerül átadásra. A Pécelért Díjjal kitüntetett személyt külön ere a célra készített díszoklevél és emlékplakett illeti meg.

Pécel, 2020. március 10.


Horváth Tibor
polgármester  

 

 

Módosítás: (2020. április 09. csütörtök, 10:33)