Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 28 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Felhívás - Pécel Város Díszpolgára

Felhívás a Pécel Város Díszpolgára
kitüntető címre vonatkozó javaslattételre

Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének a városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 11/2015. (III.31.) önkormányzati rendelete szerint a Pécel Város Díszpolgára kitüntető cím alapításával Pécel Város Önkormányzata elismerését fejezi ki azon magyar vagy külföldi állampolgárságú személynek, aki életművével, kiemelkedő teljesítményével hozzájárult Pécel fejlődéséhez, kulturális és anyagi gyarapodásához, vagy Pécel Város számára országosan vagy nemzetközi viszonylatban elismerést szerzett és példamutató emberi magtartása alapján köztiszteletben áll.

A díszpolgári cím nem adományozható tisztségük ideje alatt és a megbízás lejártát követő öt éven belül a város polgármesterének, önkormányzati képviselőinek.


A díjazott személyre javaslatot tehetnek:
  1. a képviselő-testület tagjai,
  2. bármelyik helyi civil szervezet, 
  3. legalább 100 péceli választópolgár, közös akarattal.


A javaslatnak tartalmazni a kell:
  1. a javaslattevő nevét, elérhetőségét,
  2. a javasolt személyre vonatkozó indokolást.


A kitüntető címre vonatkozó javaslatok 2020. április 30. napjáig nyújthatók be Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete részére (2119 Pécel, Kossuth tér 1.).


A javasolt személyek közül a polgármester a 2020. június havi rendes képviselő-testületi ülésre előterjesztés benyújtásával tesz javaslatot a díszpolgári cím adományozására.


A díszpolgári cím évente két, egy élő és egy elhunyt (posztumusz) személy részére adományozható.


A Pécel Város Díszpolgára kitüntető cím adományozásáról szóló díszoklevél és emlékplakett a 2020. augusztus 20-i városi ünnepség keretében kerül átadásra.
 
 
Horváth Tibor
polgármester