Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
Oldalainkat 53 vendég böngészi

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Pályázat - Pro Talentum Díj

Pályázati felhívás
Pécel Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet
a Pro Talentum Díj kitüntető címre vonatkozó javaslattételre


Pécel Város Önkormányzat Képviselő-testületének a városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 11/2015. (III.31.) önkormányzati rendelete szerint a Pro Talentum Díj kitüntető cím elnyerése pályázat útján történik.

 

 

Pályázatot kizárólag a 2019. vagy 2020. évi megyei vagy országos tanulmányi, szakmai, alkotói, előadó-művészeti, sport, egyéb tehetségkutató versenyen első helyezést elérő gyermek vagy fiatal, vagy azok szülője vagy a versenyre felkészítő személy nyújthat be. 

 

A pályázati korhatár a pályázat benyújtásának évében betöltött legalább 12 és legfeljebb 22 év.

 

A beadott pályázat formailag akkor elfogadható, ha tartalmazza a kitöltött és aláírt űrlapot (a felhívás melléklete) és a következő dokumentumokat:

a) a pályázó eredményeit igazoló oklevél másolatát, vagy amennyiben oklevél adományozására nem került sor, a versenyszervező írásos igazolását az elért eredményről,

b) a pályázó intézménye (iskola, sportkör, egyéb intézmény, szervezet) szöveges ajánlását.


A pályázatok 2020. április 30-ig nyújthatók be a Képviselő-testület Kulturális Bizottsága részére (2119 Pécel, Kossuth tér 1.)


A Képviselő-testület Kulturális Bizottsága szakmai szempontból értékeli a pályázatokat, kialakítja véleményét, és a 2020. június havi rendes képviselő-testületi ülésre előterjesztés benyújtásával tesz javaslatot a Pro Talentum Díj kitüntető cím adományozására.


A Pro Talentum Díj évente legfeljebb 2 főnek adományozható.
A Pro Talentum Díj egy személynek csak egy alkalommal adományozható.


A Pro Talentum Díj a 2020. augusztus 20-i városi ünnepség keretében kerül átadásra. A Pro Talentum Díj kitüntető címmel díszoklevél, emlékplakett és pénzjutalom jár. A pénzjutalom összege nettó 39.000 Ft.


Díszoklevélben részesül a Pro Talentum Díjjal kitüntetett gyermeket vagy fiatalt felkészítő személy is.

 

 

Horváth Tibor  
  polgármester


Pályázati űrlap

Módosítás: (2020. április 09. csütörtök, 10:25)