Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 70 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Felhívás 70 éven felüli péceli lakosokhoz!

There are no translations available.

A Kormány arra kéri a 70. évüket betöltött személyeket, hogy lakóhelyüket vagy tartózkodási helyüket ne hagyják el. Ha ezt a 70. életévét betöltött személy vállalja, és erről az önkormányzatot tájékoztatja, az alapellátásáról való gondoskodás az önkormányzat polgármesterének a feladata. Ennek megvalósítása a Péceli Családsegítő és Gyermekjóléti szolgálat és további önkéntes segítők bevonásával történhet.

 

Ezúton kérem azon 70.életévüket betöltött péceli lakosokat, akik vállalják, hogy nem hagyják el lakásukat, otthonukban maradnak és egyedül élnek, házi segítségnyújtásban nem részesülnek vagy nincs olyan hozzátartozójuk, ismerősük, szomszédjuk, aki a lakásban tartózkodásuk alatt róluk gondoskodni tudna, jelentsék be igényüket telefonon a Péceli Polgármesteri Hivatalba, a 06-28-452-751 es telefonszámon.

Valamint hívják a Péceli Családsegítő és Gyermekjóléti szolgálatot a 06-28-662-036 illetve a 06-20-801-2399-es telefonszámokon.

A bejelentett igény alapján önkormányzatunk megteszi a szükséges intézkedéseket az otthonukban maradást vállaló idős emberek ellátása érdekében (gyógyszerek kiváltása, bevásárlás, ügyintézés).

A bevásárlás és a gyógyszerkiváltás az alapszükségletek mértékéig, a kérelmező költségére történik.

Pécel, 2020.03.17.

 

 


Horváth Tibor

polgármester 


Last Updated (Tuesday, 17 March 2020 20:23)