Akadálymentes Címlap   FŐOLDAL   
Elszállított gépjárművek
KEHOP Pályázati közlemények

Fogyasztóvédelmi panasziroda és tanácsadó szolgálat Pest megyében

Hibás terméket vásárolt? Nem felel meg a szolgáltatás? Amennyiben magánszemélyként, mikro-, kis- és középvállalkozásként, civil szervezetként, társasházként nem tudja rendezni fogyasztói jogvitáját egy vállalkozással, vegye igénybe a Pest Megyei Békéltető Testület segítségét. Az eljárás egyszerű, gyors és ingyenes.

Ide kattintva léphet a panaszorida és tanácsadó szolgálat oldalára

Szűcs Lajos országgyűlési képviselő
Ki olvas minket?
We have 32 guests online

A honlap fejlesztése az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával megvalósuló ÁROP-3.A.1/A-2008-0052 Pécel Város Polgármesteri Hivatala szervezetfejlesztése projekt keretében történik.

Honlaptérkép

Kapcsolat a webmesterhez

Tájékoztató az intézkedésekről 2020.03.16

There are no translations available.

Tájékoztatom a péceli lakosságot, hogy a veszélyhelyzetre való tekintettel a mai napon 2020.03.16-án a következő döntéseket hoztam meg:

- A mai naptól (2020.03.16.) a tüdőszűrést beszüntetjük.

- 2020.03.17-étől a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház határozatlan ideig nem látogatható. Nem lesznek megtartva a programok, illetve a könyvtár sem lesz elérhető.

- Pécel Város Óvodái és Napsugár Bölcsőde határozatlan ideig korlátozottan a szülői igényeknek megfelelően fog működni, és vizsgáljuk a további korlátozó intézkedések módját és időpontját. Bővebb információért az adott intézmények vezetőit keressék.

- Tájékoztatni szeretném Önöket arról is, hogy 2020. március 17-étől a Pécel Város Polgármesteri Hivatalának ügyfélfogadási rendje is megváltozik. A személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel. Sürgős ügyeiktől kérem telefonon, illetve elektronikus úton kérjen tájékoztatást. 

- Pécel Üzemeltető Kft. érintésmentes fertőtlenítést végez az orvosi rendelő területén naponta többször.

- Helyi járat menetrendszerinti járatain a busz vezető naponta többször fertőtlenítést végez, az előírásoknak megfelelően.

- Megszervezzük az otthoni étkezést azon gyermekek számára, akik jogosultak az ellátásra és igényüket jelzik. Ezen felmérés az intézményvezetőkkel közösen zajlik.

- Kérem lehetőség szerint kerüljék az elkövetkezendő napokban a játszóterek használatát. A kialakult helyzetre való tekintettel Pécel Üzemeltető kft. a játszótéri játékok fertőtlenítését is többször elvégzi.

Jelen pillanatban nincs hatósági karanténban péceli lakos.

Amennyiben bármilyen azonnali intézkedést igénylő problémája van, esetleg idős és nincsen kihez segítségért forduljon, abban az esetben keresse kizárólag telefonon a Péceli Családsegítő és Gyermekjóléti szolgálatot.

Kérem, kísérjék figyelemmel honlapunkat (www.pecel.hu) és Pécel Város Önkormányzatának facebook oldalát!

Vigyázzanak egymásra és szeretteikre!


Horváth Tibor 
polgármester 

Telefon: 06-20-411-7856  

Last Updated (Tuesday, 17 March 2020 09:00)